"Ett bra tillfälle att visa marknaden våra senaste nyheter"

Intervju med Mats Öhman, Försäljningschef ESAB Sverige, samt utställare på Elmia Svets 2014.

Hur tycker ni att  Elmia svetsmässan var i år?
Vi uppskattar att Sverige nu har en mässa som vänder sig direkt till den svetsande industrin där man kan mötas och visa de senaste nyheterna på en plats. Ett mötesforum där man har möjlighet att träffa både befintliga och nya kunder. Tidpunkten iår var också lämplig då vi ser ett mer positivt klimat på marknaden.

Vad utmärkte sig på mässan?
ESABs monter var välbesökt, vilket naturligtvis är roligt. Dessutom är det ett bra tillfälle att visa marknaden våra senaste nyheter och tipsa kunderna hur man ökar sin produktivtet och kvalitet genom tex. användning av vår nya generation metallpulverfyllda rörtråd Coreweld 46 LS.  Där fick vi också en direkt tillbakakoppling av befintliga kunder som varit väldigt nöjda med resultatet då de använt sig av rörtråden i både manuell och mekaniserad svetsproduktion och även tipsat andra besökare.

Hur var utbudet på mässan?
Från en kunds synvinkel är det ett bra sätt att få en överblick av det senaste nyheterna på marknaden och från vår synvinkel är det ett ypperligt tillfälle att visa våra kunder bredden som ESAB har och vårt processkunnande. Vi var många representanter från ESAB som möjliggjorde att kunderna kunde få svar direkt på plats..

Vad tycker ni om storleken på mässan?
Först och främst tycker vi på ESAB att det är bra att det är en renodlad svetsmässa, där man vet att alla besökare är intresserade av svetsning eller skärning.

Kommer ni delta igen?
Om konceptet kommer se ut på samma vis, självklart.

Publicerad
2014-10-30
Bilder
Mats Öhman
Mats Öhman