Branschens tyngsta aktörer i superhett konferensprogram

Nu har seminarieprogrammet programmet till Elmia Svets och Fogningsteknik släppts. Årets program bjuder på ämnen på allt från hur vi behåller produktion i Sverige, till nya regler i svetsstandarder. Föranmäl dig till seminarierna och ta del av vad branschens tyngsta aktörer har att förmedla.

Till Nordens viktigaste svetsmässa har Elmia tillsammans med Svetskommissionen skapat ett fullspäckat konferensprogram. Här får du ta del av trender, ny spännande forskning och lyssna till vad den pågående globaliseringen medför. Du får också veta hur Sverige kan öka sin konkurrenskraft och hur vi behåller produktionen inom landets gränser.
– Vi vill stärka Sveriges konkurrenskraft inom svets och fogningsteknik. Därför har vi handplockat duktiga och intressanta talare som lyfter högst aktuella ämnen, säger Lina Kåvestam, projektledare för Elmia Svets och Fogningsteknik.

Seminarieprogrammet riktar sig till konstruktörer, produktionspersonal, företagsledare och andra som är involverade i svetsning och sammanfogning.

Se hela seminarieprogrammet här.

Publicerad
2014-04-04
Bilder