Utställarnyheter

AGA Gas AB
Ett nytt system som gör det lättare att hantera och dokumentera svetsarbeten för svets- och produktionschefer.
14 maj 2018 Läs mer
Lincoln Electric
Kompakt och robust, innovativ, bärbar och lätt, var som helst, när som helst
14 maj 2018 Läs mer
Air Liquide Gas AB
Green Origin är ett unikt koncept som Air Liquide har utformat för att reducera miljöpåverkan från flytande gaser (oxygen, nitrogen, argon och koldioxid).
09 maj 2018 Läs mer
Lincoln Electric Nordic AB

Kom förbi oss i hall A, monter A08:24 torsdagen den 17 Maj mellan kl 13:00 och 15:00 för att prata svets Axel Gustafsson från Ekbackeskolan i Osby.

03 maj 2018 Läs mer
Axson Teknik AB

Nu är Thermal Dynamics Cutmaster 60i här. Extremt kraftfull, skär en mängd olika metaller, lika perfekt hur lång och krävande arbetsdagen än blir. Utan formsvackor.

30 april 2018 Läs mer
Axson Teknik AB
Målet under utvecklingen var enkelt; gör något bra till något ännu bättre. Med ett helt digitalt och intelligent resonanssystem, har reglerdelens responstid förbättrats, vilket ger bättre tändning, mindre sprut och en extremt stabil ljusbåge.
30 april 2018 Läs mer
Saint-Gobain Abrasives AB
Slipning med vinkelslipmaskin kan ofta vara både påfrestande och tröttande för operatören. Flexovit lanserar nu en navrondell som har lägre vibrations- och ljudnivå. Den nya navrondellen, som har beteckningen Maxx3 Inox, ger bättre arbetsmiljö för användaren.
30 april 2018 Läs mer
Saint-Gobain Abrasives AB
Norton lanserar en ny lamellrondell som har en nedslitningsbar stödplatta. Tack vare detta kan lamellrondellen, som har beteckningen Norton X-Treme Heavy Duty Trim, användas till den är helt slut vilket ger maximal livslängd.
30 april 2018 Läs mer
Saint-Gobain Abrasives AB
Ytkonditioneringsrondeller används för gradning, mattering, rengöring samt rost- och färgborttagning på alla typer av metaller och icke-järnmetaller. Flexovit lanserar ett nytt sortiment lamellrondeller för ytkonditionering avsedda för användning med vinkelslip.
30 april 2018 Läs mer
Kemppi Sverige AB
I en tid med snabba förändringar inom alla branscher ställs också den tunga tillverkningsindustrin inför nya utmaningar och möjligheter i en aldrig tidigare skådad takt. Digitalisering, automatisering, ökande reglering och behov av effektivisering av produktionslogistiken för att bibehålla konkurrenskraften kräver förändrade produktionsprocesser också inom svetsningen.
30 april 2018 Läs mer
Axson Teknik AB

Mer kvalitet, säkerhet och flexibilitet vid orbitalsvetsning med den nya industri 4.0 tekniken: Denna intelligenta strömkälla är den första som tillåter ett digitalt nätverk mellan människa och maskin. Orbitalsvetsprocessen förbinder sålunda med toppmodern information och kommunikation teknik, och ger bästa svetsresultat, hög effektivitet och hållbar kvalitet.

25 april 2018 Läs mer
Axson Teknik AB

Det nya sättet att tig-svetsa. Hundratals timmar av tigsvets erdaranhet. Sammanfattade i några få enkla handgrepp.

25 april 2018 Läs mer
Axson Teknik AB

Med TransSteel 2200 spelar det ingen roll om det är Byggarbetsplats eller en liten mekverkstad. Maskin eller stålkonstruktioner, pipeline eller kranbyggnationer, rälsfordon eller containrar. TransSteel 2200 ger svetsning med samma höga nivå oavsett om det är MIG/MAG, TIG eller MMA.

25 april 2018 Läs mer
Lincoln Electric
Vid svetsning är säkerheten direkt kopplad till luftkvaliteten. När svetsning ska utföras där det är svårt att tillhandahålla effektiv ventilation eller på annat sätt kontrollera exponering för svetsrök, är sista försvarslinjen personlig skyddsutrustning för den enskilda operatören.
24 april 2018 Läs mer
Saint-Gobain Abrasives AB
Flexovit visar flera nyheter för kapning, slipning och polering på Svets och fogningsteknik som går på Elmia i Jönköping 15 -18 maj.
19 april 2018 Läs mer
Saint-Gobain Abrasives AB
Norton visar flera nyheter för kapning, slipning och polering på Svets och fogningsteknik som går på Elmia i Jönköping 15 -18 maj.
19 april 2018 Läs mer
Lincoln Nordic AB

Lincoln/Oerlikon lanserar en serie rörtrådar och belagda elektroder för svetsning av rostfria stål som kraftigt sänker halten av komponenten sexvärt krom i svetsröken

23 mars 2018 Läs mer
KanGas-Uhps AB

Flödesbrottsventilen sitter på tömningscentralens panel och hindrar fritt gasflöde om gasledningen /gasledningarna oförutsett brister i arbetslokalen.

23 mars 2018 Läs mer
Simson Power Tools AB

15-tonnaren som får plats i fickan!

SIMSON 1530 väger bara 3,7 kg, vår minsta domkraft, ändå klarar den att lyfta hela 15 ton. Det gör den till en hydraulisk lättviktare i den tunga klassen.

23 mars 2018 Läs mer