PNP Teknik AB

Ny MIG-brännare med integrerat utsug från Translas

Translas i Nederländerna har släppt en ny serie svetspistoler, 7XE Extractor, som finns i både gas- och vattenkylt utförande.
PNP Teknik AB tar arbetsmiljö vid svetsning och skärning på största allvar. Tillsammans med vår partner Translas i Nederländerna har vi tagit 7XE Extractor till Sverige och levererat till flera olika typer av kunder med utmärkta resultat.
Det som utmärker 7XE Extractor är låg vikt, smidigt slangpaket och effektivt utsug av svetsröken utan att påverka skyddsgasen.
7XE Extractor uppskattas av svetsarna själva eftersom den kombinerar ett effektivt utsug av svetsröken med utmärkta svetsegenskaper, samt att den är radikalt mycket lättare och smidigare än andra produkter på marknaden.
Det största hindret för att använda brännare med integrerat utsug är att svetsarna upplever brännarna som tunga och klumpiga. Därför har många investerat i lösningar som inte används.
Nu finns det något som fungerar - nämligen 7XE Extractor från Translas. Ni hittar dem hos PNP Teknik AB och vi kommer att visa dem live på Elmia Svets i Jönköping 10-13 maj i vår monter C04:15.

http://pnpteknik.se/2016/03/21/ny-mig-brannare-med-rokutsug-fran-translas/
Publicerad
2016-03-21
Bilder