Saint-Gobain Abrasives

Många nyheter från Flexovit på Svetsmässan

Flexovit visar flera nyheter för kapning, slipning och polering på Svets och fogningsteknik som går på Elmia i Jönköping 10 -13 maj.
Flexovit visar bl.a. en helt ny navrondell, MaXX 3, som ger väsentligt bekvämare slipning för operatören och dessutom snabbare avverkning och längre livslängd. En MaXX 3 navrondell avverkar upp till 70 % mer material än andra motsvarande navrondeller med keramiskt slipmedel. Den nya navrondellen har också lägre vibrationsnivå som i kombination med att slipningen kan utföras med lägre arbetstryck gör arbetet bekvämare för operatören.

Vidare presenterar Flexovit flera nyheter ur sitt sortiment med polernylonprodukter Flexbrite. Bland annat kan nämnas ett komplett sortiment rondeller för metallbearbetning med vinkelslipmaskin som omfattar FlexClean MaXX för grovrengöring och gradning, FlexFinish MaXX för ytkonditionering, borttagning av slipmärken och ytdefekter samt FlexFinish för ytbearbetning för att uppnå mycket fin yta.

Vidare lanseras den spindelmonterade grovrengöringsrondellen Flexclean Mega-Line MaXX i 150 mm diameter som ger snabb och effektiv borttagning av t.ex. rost och gammal färg. Denna grovrengöringsrondell finns även i andra utföranden som t.ex. rondell med stödplatta av glasfiber för användning i vinkelslip.

Flexovit finns i monter C03:18.

http://www.saint-gobain-abrasives.com/sv-sv
Publicerad
2016-04-04
Bilder