AGA Gas AB

GENIE® webb app – se resultatet direkt i AGAs monter

I AGAs monter C01:41 kan besökarna direkt via GENIE webb app, få svar på vad ett byte till GENIE gasflaska skulle betyda för just deras verksamhet.
GENIE är utvecklad med en bättre arbetsmiljö i fokus och erbjuder 300 bar, lättvikt, ergonomisk design och en digital display (DIU) som visar gas och återstående tid att arbeta.

Tillsammans med en representant från AGA i montern, fyller besökaren i sin verksamhets gasbehov i webb appen och får en snabb överblick vad GENIE skulle innebära för just deras effektivitet, kostnad och arbetsmiljö. Svaren på frågorna: ”Hur många färre kilo att bära på under ett år, kostnadsbesparingar genom färre fyllningar eller effektivare nyttjande av gasen i flaskan” är endast några knapptryck bort.

– GENIE gasflaskor i kombination med GENIE webb app i montern ger en fantastisk möjlighet att visa våra kunder och besökare vad GENIE konkret skulle innebära för dem. Arbetsmiljön i fokus, men även effektiviseringsmöjligheter. Vi ser fram emot intressanta möten under mässdagarna, säger Christer Hens försäljningschef, AGA Gas AB.

http://www.aga.se/GENIE
Publicerad
2016-05-03
Bilder