Digitalisering röd tråd under succéfylld svetsmässa

Besöksrekord, mängder av affärer och spännande trendspaningar. Årets upplaga av Elmia Svets och Fogningsteknik stavas succé.

– Alla har varit väldigt taggade och tycker att det här är en väldigt bra arena för industrin, säger Mathias Lundin, vd på Svetskommissionen som arrangerar mässan tillsammans med Elmia. 

Att Elmia Svets och Fogningsteknik är branschens givna arena för såväl affärer som kunskapsutbyte och kontaktskapande har förstärkts ytterligare. När mässan stängde portarna under fredagen kunde man stoltsera med ett nytt besökarrekord.

– Att besökarsiffrorna är mycket högre än tidigare är något man gläds av så klart. Samtidigt är det kvaliteten på besökarna som är det viktiga, man ska prata med rätt människor. Och vad jag har hört är de flesta väldigt nöjda över det också, säger Mathias Ludin. 

Den stora röda tråden under mässan har handlat om digitalisering och automatisering. Att mässan då arrangerades parallellt med såväl Elmia Automation som Elmia Plåt och Elmia Verktygsmaskiner var ett lyckokast.

Läs mer

Elmia Svets och Fogningsteknik 2016

Elmia Svets och Fogningsteknik 2016

Nytt från Elmia Svets och Fogningsteknik

  • 12 maj 2016
    ” Även om det kan se ut som att investeringen är lönsam går det ofta att ta automatiseringen ett steg till”. Det var upp...

Läs fler nyheter Prenumerera

Appen Elmia Guide

Konferens

Här ser du mässkatalog, hallkartor, program och mycket annat.

Ladda ner appen Elmia Guide

Mässkatalog online

Elmia Svets & Fogningsteknik logotype

Se vilka som ställde ut på mässan

Mässkatalog