Dags att fatta ratten och styra mot Elmia Lastbil 2018 

 

Tiden rullar fort och nu accelererar vi. Det är redan ett år sedan det strålande sensommarvädret bjöd på härlig publikfest med världspremiär, världens snabbaste lastbil, nya smarta byggnationer och lösningar för branschen. Det var även rekord på utställningsytan för mässan som överskred 75 000 kvm och antalet utställare var hela 415 st. Nu öppnar vi för bokningar till nästa Elmia Lastbil som går den 22–25 augusti 2018, så säkra din plats och skicka in din intresseanmälan direkt!

Vilka nyheter vill ni presentera?
Vad nästa Elmia Lastbil bjuder på för intressanta branschnyheter är vi givetvis väldigt nyfikna på. Vår egen mässnyhet är ett nytt varumärke och utseende. Mässan står ju på en trygg grund allt sedan 1983 och har sedan följt branschens utveckling som värd för allt som rör den tunga transportindustrin. För att sen attrahera nya intressenter och besökare har vi nu skapat en mer modern och tydlig logotyp för mässan, vars tyngd och historia vilar på en för branschen gemensam faktor – boggin. Oaktat om ni rör er inom skogsindustri, fjärrtransporter, citydistribution eller inom andra lastbilstransporter bärs era affärers tyngd på ett antal trygga axlar. Att möta era kunder i Jönköping blir en självklarhet.

Elmia Lastbil hälsar er varmt välkomna till Jönköping den 22–25 augusti 2018 - fyra dagar ni inte vill missa, oavsett var i branschen ni befinner er! 

Skicka in intresseanmälan >>

 

Boka din monter!

Boka din monter!

Vill du vara en del av Elmia Lastbil 2018?  Anmäl ditt intresse nu!

Till Intresseanmälan

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Prenumerera på Elmia Lastbils nyhetsbrev.

Prenumerera

Facebook

Facebook

Håll dig uppdaterad via vår Facebooksida.

Till Facebooksidan

Om mässan

Om mässan

Läs mer om mässan för åkeri- och transportbranschen.

Elmia Lastbil

Smarta byggnationer

smarta byggnationer

Läs mer om evenemanget Smarta Byggnationer.

Smarta Byggnationer