Fatta ratten och styr mot Elmia Lastbil 2018 

 

Tiden rullar fort och vi accelererar med den, i planerandet av årets viktigaste lastbilshändelse. Vi läser 2018 nu och minnet av de soliga dagarna under förra Elmia Lastbil kanske värmer än men nu ser vi fram emot vilka premiärer, byggnationer och coola branschlösningar som visas upp i augusti, på den härliga och stora arena Elmia bjuder på i Jönköping. Utställningsbokningar rullar in varje dag så har du ännu inte säkerställt din egen monter så är det hög tid nu. Nästa Elmia Lastbil håller öppet 22–25 augusti, så säkra din plats och skicka in din intresseanmälan idag!

Vilka nyheter ser vi i år?
Vad Elmia Lastbil 2018 bjuder på för intressanta branschnyheter är vi givetvis väldigt nyfikna på. Vår egen mässnyhet är ett nytt varumärke och utseende. Mässan vilar på en trygg grund allt sedan 1983 och har sedan följt branschens utveckling som värd för allt som rör den tunga transportindustrin. För att sen attrahera nya intressenter och besökare har vi nu skapat en mer modern och tydlig logotyp för mässan, vars tyngd och historia vilar på en för hela branschen gemensam faktor – boggin. Oaktat om Du rör dig inom skogsindustri, fjärrtransporter, citydistribution eller inom andra lastbilstransporter bärs dina affärers tyngd på ett antal trygga axlar. Och att möta era kunder på Elmia Lastbil i Jönköping blir en trygg och självklar sak.

Elmia Lastbil hälsar Dig varmt välkommen till Jönköping den 22–25 augusti 2018 - fyra dagar Du inte vill missa, oavsett var i branschen Du befinner dig! 

Skicka in intresseanmälan >>

 

Boka din monter!

Boka din monter!

Vill du vara en del av Elmia Lastbil 2018?  Anmäl ditt intresse nu!

Till Intresseanmälan

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Prenumerera på Elmia Lastbils nyhetsbrev.

Prenumerera

Facebook

Facebook

Håll dig uppdaterad via vår Facebooksida.

Till Facebooksidan

Om mässan

Om mässan

Läs mer om mässan för åkeri- och transportbranschen.

Elmia Lastbil

Smarta byggnationer

smarta byggnationer

Läs mer om evenemanget Smarta Byggnationer.

Smarta Byggnationer