Tack för en fantastisk mässa under Elmia Husvagn Husbil 2019!

Elmia Husvagn Husbil är mer än bara en mässa. Eventet är en enda stor happening med massor av aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet. Under 2019-års mässa besöktes eventet av 35 800 besökare. 

Njut av Skandinaviens största husvagns-och husbilsmässa där alla branschens aktörer samlas på ett och samma ställe och presenterar kommande års modeller. På kvällarna väntar oktoberfest, danskvällar, räkfrossa och mycket mer. Du kan ta med dig ditt boende och bo direkt i anslutning till mässan. 

Välkommen till Elmia Husvagn Husbil 2020! 

Elmia Husvagn Husbil är årets fest för det mobila livet

Det är åter dags för Elmia Husvagn Husbil, nordens största mässa för det mobila livet. Årets upplaga innefattar både danskvällar, barnaktiviteter och vassa varumärken.

Elmia-Husvagn-Husbil-arets-fest

Elmia Husvagn Husbil - när friheten får styra

När friheten får styra

Alla som intresserar sig för camping, husbilar, husvagnar och det mobila livet drivs främst av en gemensam nämnare: frihet. Det säger Klas Brandt, mässansvarig för Elmia Husvagn Husbil som drar igång 11 september i Jönköping.

Elmia Husvagn Husbil - när friheten får styra

Händer på mässan

Nyhetsbrev

Spännande aktiviteter och roliga möten på mässan i år! Vad sägs om Martin Örnroth från Gone camping, bloggparet FreedomTravel, Mästerkocken Gabriel och stjärnband som Sannex och Titanix? Kom med du också! 

Händer på mässan

Familjesöndag!

Familjedag!

I år ramar vi in mässans sista dag med en härlig familjedag med aktiviteter för hela familjen!

Läs mer om familjedagen och köp din biljett!

Följ oss i sociala medier!