Välkommen till camparnas nyårsafton!

Elmia Husvagn Husbil är camparnas nyårsafton. I år arrangeras mässan 6-10 september och vi har massor av härliga aktiviteter som Elmia Grill, Husbilsskola och italiensk afton.

Elmia Husvagn Husbil är mer än en mässa. Det är en enda stor happening för alla campare med massor av aktiviteter och full fart varje dag. Drygt 36 000 besökare kommer till mässan varje år. 

På mässan händer det en massa roliga saker.

Läs mer om mässcampingen här

Välkommen du också!

Mässcampingen

Mässcampingen

Utanför mässhallarna är campinglivet i full gång. Elmias mässcamping har ca 2 700 platser på område 1 och 2. Dessutom finns lika många parkeringsplatser för husbilar utanför mässhallarna.

Mässcampingen

Kul på mässan

Bio för alla, barnpassning, dans, relax, god mat med pizzaskola för de unga och äventyrsbad för hela familjen är bara några saker som händer på årets mässa.

Aktivitetsprogrammet

Öppettider och entré

Mässans öppettider och entré

Mer om våra öppettider, entréavgifter och parkeringsavgifter hittar du här. Du kan förköpa din entrébiljett redan innan du kommer hit. Ett flerdagarsband ger dig fri entré till samtliga aktiviteter på mässan.

Mer om entréer och öppettider

Elmia Grill

Var grillar vi på lördag? Ta del av grillmenyer som är specialkomponerade till våra besökare av mästerkocken Peter G Nilsson och Ulf Drakenberg.

Ta del av smarriga recept