9 - 12 nov 2021

Intresseanmälan


Intresseanmälan till Elmia Subcontractor 2021

Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. Vi kan hjälpa dig att skapa en miljö som effektivt förmedla ditt budskap och förbättra dina möjligheter att locka rätt besökare till din monter. 

Jag vill bli kontaktad av en av Elmias monterdesigner

Ett mässdeltagande är ett fantastiskt forum för dig som vill träffa både befintliga och nya kunder. Men konkurrensen på mässan är hård så se till att besökarna vet om att du finns på plats. 

I anslutning till mässan har ditt företag möjlighet att synas med både rörlig media, fast skyltning eller via olika aktiviteter - allt för att leda besökarens till just er monter. 

Jag vill veta mer om hur jag kan exponera mig på mässan

Subcontractor Connect är arenan för möten mellan inköpare och leverantörer från hela Europa. Genom korta, effektiva och individuellt anpassade affärsmöten under mässan byggs grunden för framtidens värdefulla affärer. 

Jag vill få mer information Matchmaking Subcontractor Connect

Många utställare frågar efter möjligheten att arrangera och bjuda in sina kunder och övriga mässbesökare till ett seminarium. Via vår utställarscen erbjuder vi utställande företag att berätta om sina nyheter, kundcase och tjänster. 

Jag vill få mer information om möjligheten att hålla ett seminarium
Birgitta Lundgren
Birgitta Lundgren
Telefon: +46 36 15 22 52
Bengt Johansson
Bengt Johansson
Telefon: +46 36 15 22 71
Andreas Eriksson
Andreas Eriksson
Telefon: +46 36 15 21 19