9 - 12 nov 2021

Ta sikte på nya affärer- tusentals väntar på dig!

Vill du presentera dina innovativa produkter och lösningar av elektronikkomponenter, elektroniktillverkning, embedded-system technologies? Och vill etablera nya kontakter inom tillverkningsindustrin?

I en värld i stor förändring hittar industrin nya vägar genom INNOVATION och STARKA SAMARBETEN.

Elmia Subcontractor är den starkaste arenan för utvecklare och beslutsfattare att mötas på, norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder.

Här möter du: Inköpare, konstruktörer, produktutvecklare, industridesigners, teknikkonsulter, företagsledare mfl som  har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Nedan ser du två förslag på monterpaket men självklart kan du skräddarsy din monter efter dina önskemål, kontakta någon av säljarna här.

Priser och intressanmälan hittar du här.

 

Elektronik_Monterpaket_1920x1080px.jpg

Robert Olsson, Frontside Electronics AB
På Elmia Subcontractor möter du plåt- och plastföretagen som behöver elektronik för att utveckla och styra sina produkter.
Robert Olsson, Frontside Electronics AB
Peter Skårfors, Propoint AB
Under hela vår starka tillväxtresa har vi varit utställare på Elmia Subcontractor just av den anledningen att det här är en bred mässa där vi kan nå kunder som inte skulle gå på branschmässor inom elektronik, eftersom man helt enkelt inte vet att det är en elektroniklösning man behöver.
Peter Skårfors, Propoint AB
50%
av besökarna kom till Elmia Subcontractor för att diskutera konkreta projekt med utställare.
4/5
är besökarnas betyg på mässan
60%
av besökarna är på mässan för att få nya idéer och kunskap inför eventuella satsningar