Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

Missa inte nyheterna från våra internationella utställare


 

Lesjöfors Springs & Pressings AB
Visste du att Lesjöfors är en av de ledande leverantörerna av chassifjädrar och gasfjädrar till fordonsindustrin i Ryssland och närliggande länder? Under två intensiva dagar 6-7 april 2019, deltog Lesjöfors representanter på en myllrande mässa i Kazakstan som gav mycket positiva resultat.
Lesjöfors Springs & Pressings AB
Haldex har framgångsrikt slutfört utvecklingen av skivbromsen ModulT tillsammans med en av världens största lastbilstillverkare, och börjar nu serieproduktion för en terränggående mindre lastbil. Lesjöfors levererar fjädrar och banddetaljer till skivbromsen från tre företag i koncernen.
KmK Instrument AB
Intresset för mätning, provning och kontroll ökar parallellt med ständigt ökade krav på verifierad kvalitet inom industrin. KmK Instrument visar automatiserad och digitaliserad mätteknik för maximal spårbarhet och fjärrövervakning.
Hexagon Manufacturing Intelligence
Laserscannern RS6 är det nya flaggskeppet bland 3D-scanners för den 7-axliga mätarmen Absolute Arm.
Prototal AB
Nu tar vi ytterligare ett steg på resan mot digital tillverkning av plastkomponenter och driftsätter vår 4:de Multi Jet Fusion 4210.
Aero Materiel

Att öppna, stänga och låsa en lucka är ofta första kontakten med en produkt från oss. En rörelse eller beröring som förväntas infria allt det som både produkt och varumärke lovar.

EJOT Sverige AB
EJOT utvecklade PT-skruven på 1970-talet som gav världens industri möjlighet att skruva samman produkter i termoplast. Nu 30 år senare har materialen blivit fler och produktion- och produktkrav blivit betydligt högre. Dessutom är produktionsenheterna mer automatiserade och med det så stiger kvalitetskraven på monteringen. Färre artikelnummer och säkerställd produktion med nollvision.
KYOCERA Finceramics Nordics AB
I juni 2019 gick Aliaxis’ ut med ett pressmeddelande betr. den planerade transaktionen av Aliaxis’ keramverksamhet till KYOCERA Fineceramics Group. De nya namnen på de båda företagen är; KYOCERA Fineceramics Nordics AB i Spånga, Stockholm samt KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH, Mannheim.
Nilex AB
Ny Nilex version baserad på Nilex Service Plattform (NSP)
Schipt AB
Ett nytt svenskutvecklat transportadministrativt system för transportbokning och utskrifter av transportdokument.
EJOT Sverige AB
Systemet EJOT® TSSD och fogningsprocessen har utvecklats med målet att möta industrins krav på att kunna sammanfoga lättviktsstrukturer.
EJOT Sverige AB
Microcell formsprutning (MuCell) är en av de viktigaste tillgängliga plast teknologierna i jakten på lättviktsmaterial. För komponenter gjorda av dessa material så har EJOT utvecklat ett unikt fästelement - Cell PT®.