Startups på plats - med teknik för din framtid

Under mässans första dag ställer tekniksmarta startups ut på Pop-up Expo under flaggen ”Emerging technologies”. De är framtidens industriföretag och delar med sig av ny kunskap och driv, visar nya typer av produkter, idéer och tekniker.

Med ”Emerging technologies” tar Elmia Subcontractor ännu ett steg mot att bygga broar till framtiden för industrin. Här visas teknologier som till exempel virtual reality, augmentet reality och artificial intelligence.
– Det är teknologier som kan förändra alltifrån våra affärsmodeller till vårt sätt att producera och leverera våra produkter och tjänster, säger Lena Miranda, vd Mjärdevi Science Park och samordnare för startup-bolagen på mässan.


Nya vinnande samarbeten

Den snabba utvecklingstakten som sker idag gör det livsviktigt för etablerade bolag att se sig om och ta vara på den nya kunskap som faktiskt finns, menar hon och hoppas att utställningen kan inspirera besökaren till att tänka nytt kring sin egen verksamhet och hitta möjligheter till att bli mer konkurrenskraftig i framtiden.
– Startup-bolagen är snabbfotade och kan dra nytta av den nya teknologin, anamma nya affärsmodeller och de digitala plattformarna från start. Det finns mycket att vinna på att samarbeta med de här företagen för att dra fördel av deras förändringsförmåga i sin egen verksamhet. Pop-up Expo i Hall D är en ny satsning med endagsutställare kring olika ämnen. Emerging technologies äger rum den 14 november. Under mässan deltar även startups inom IoT 15 november, export 16 november och kompetensförsörjning 16 november.

Publicerad
2017-10-03