Pressinbjudan- Elmia Subcontractor 2019- Industrins starkaste arena.

Kommande megatrender. Snabb utveckling av nya tekniker. En världsmarknad i förändring. Som Skandinaviens största industrievent tar Elmia Subcontractor taktpinnen mot en stark framtid. Välkommen att möta industrin och dess framtid! 

 

 

Nya tekniker, elektrifiering av fordon, uppkopplade fabriker och disruptiva material. Utvecklingen inom tillverkningsindustrin går snabbare än någonsin och listan på nya krav, utmaningar och möjligheter som företagen ställs inför kan göras lång. I enlighet med mässans devis ”Business unusual” tar Elmia Subcontractor ett helhetsgrepp om industrins dagsläge och framtid. 

– Det har nog inte undgått någon att utvecklingstakten inom tillverkningsindustrin aldrig har gått snabbare än nu, säger Gabriella Banehag, mässansvarig Elmia Subcontractor, och lyfter fordonsindustrin som ett exempel.

– De står mitt i omställningen till en helt ny energikälla, vilket påverkar hela leverantörsledet. Denna förändring, med nya leverantörer, nya komponenter och uppkopplade tillverkningskedjor blir väldigt tydlig på årets mässa. Både i utställningen och i vårt scenprogram.

 

För att ge en övergripande bild av vad som är på gång på alla områden inom tillverkningsindustrin och inspirera till utveckling arrangeras flera specifika arenor i mässhallarna.

- På Subcontractor InnoDex visas material- och konstruktionsinnovationer från hela världen, i år med fokus på disruptiva material. Detta kompletteras med föreläsningar och diskussioner på arenans egen scen.   

IoT Arena visar skarpa case med smarta uppkopplade lösningar från industrin. Flera av företagen bakom projekten finns på plats för att prata på arenans scen, och de involverade leverantörerna ställer ut i kringliggande montrar.

- Mässans nyhetsstudio Subcontractor Direct har ett digert scenprogram under alla dagar, med diskussioner och debatter kring industrins hetaste ämnen. Volkswagen, Scania, Husqvarna, Volvo och Veoneer är några av bolagen på plats. 

Pop-Up Expo är en miniutställning med nya, smarta leverantörer (tis–ons) som även deltar i matchmakingen Subcontractor Connect. Ett spännande segment som breddar mässans erbjudande och är högintressanta för de inköpande bolagen.

 

Återigen, välkommen. Till business unusual.

 

Publicerad
2019-10-30
Bilder