Nya projektledare för Elmia Subcontractor 2019

Om knappt sex månader är det dags för nästa Elmia Subcontractor.

Planeringen av mässans innehåll och program är i full gång och 80 procent av ytan är redan bokad. Med vår fyra mässhallar stora leverantörsutställning, inspirationsarenor, scenprogram och matchmaking tar vi ett helhetsgrepp om såväl dagsläget som framtiden.

Vi kan också presentera två nya namn i mässledningen som tillsammans med hela teamet ska ta Elmia Subcontractor in i 2020-talet. Gabriella Banehag började i februari som mässansvarig och kommer närmast från Fordonskomponentgruppen, FKG, som Customer Relations Manager. Hon har en gedigen industriell bakgrund med såväl nationell som internationell erfarenhet.

– Elmia Subcontractor är en väldigt attraktiv marknadsplats. Möjligheten att fortsätta driva utvecklingen av norra Europas ledande underleverantörsmässa känns enormt spännande och stimulerande. Både branschen och mässan står inför en intressant framtid, säger hon och fortsätter:

– Jag ser fram emot att vi tillsammans med utställare, besökare och branschorganisationerna kontinuerligt kan utveckla mässan så att Elmia Subcontractor fortsätter att vara en affärsarena och inspirationsbank för hela tillverkningsindustrin.

Ny projektledare för Elmia Subcontractor är Helena Åhs som under flera år varit kommunikationsansvarig för mässan.
– Jag känner mig otroligt motiverad att fortsätta utveckla mässan i min nya roll. Vi är ett starkt och kompetent team där några är helt nya i sina roller medan andra är gamla i gemet, vilket känns otroligt bra. Arbetet med mässans innehåll är i full gång och 80 procent av ytan är redan bokad. Jag ser fram mot en fantastisk mässa i november.

Publicerad
2019-05-14
Bilder
Helena Åhs, Gabriella Banehag
Helena Åhs, Gabriella Banehag