WOG hittar alltid nya kunder

Det är åttonde året som WOG Metall och WOG Trä ställer ut på Elmia Subcontractor. En mässa som alltid brukar sluta med någon ny kund. – Finns man inte på mässan, syns man inte, säger Kristoffer Davidsson, marknadsansvarig på WOG Metall AB.

Tillsammans med kollegan Anders Rittfeldt, marknadschef på WOG Trä AB, jobbar Kristoffer Davidsson hela tiden aktivt för att locka in potentiella kunder till montern. Nyckeln till en lyckad mässa är enligt de båda att hela tiden ha en positiv inställning.

– Elmia Subcontractor brukar alltid ge någon ny kund. Men det är även en viktig mässa för att överhuvudtaget synas. Här kan vi träffa både nya och befintliga kunder, säger Kristoffer Davidsson.

WOG-företagen har ställt ut på Elmia Subcontractor i åtta år och mässdeltagandet har verkligen varit ett lyckodrag. Framför allt lyfter både Anders Rittfeldt och Kristoffer Davidsson det positiva i att stå i Gnosjös samlingsmonter i hall C.

– För oss har Elmia Subcontractor verkligen gjort skillnad och vi är väldigt positiva till mässan, säger Anders Rittfeldt, som samtidigt passar på att berömma den utomordentliga logistiken för in- och utlastning till hallarna.

Både WOG Metall och WOG Trä har Götaströmsgruppen AB som moderbolag och de finns i Skillingaryd respektive Vaggeryd. WOG Metall är en legotillverkare av främst metalldetaljer till butiksinredning och kontorsmöbler. I Vaggeryd tillverkas framför allt planmöbler i form av badrums- och kontorsmöbler samt till butiksinredning. Båda företagen erbjuder hela kedjan – från kapning eller formatsågning till lackering och montering.

– Vi tillverkar allt från ax till limpa och har inga egna produkter. Allt är kundanpassat, säger Kristoffer Davidsson och lägger till:

– Vi är innovativa, flexibla och lyssnar på våra kunder.

Publicerad
2015-11-13
Bilder
Anders Rittfeldt och Kristoffer Davidsson visar upp en caféstol där både WOG Metall och WOG Trä har varit involverade i produktionen.
Anders Rittfeldt och Kristoffer Davidsson visar upp en caféstol där både WOG Metall och WOG Trä har varit involverade i produktionen.