”Vi kommer alltid tillbaka”

Ovako är en årlig återkommande utställare på Elmia Subcontractor. I år lanserar företaget ett nytt stål på mässan, WR–Steel® – och kommer att hålla i två seminarier om den nya produkten.
–  Det här är en mycket viktig plats för oss, ett utmärkt sätt att visa våra produkter, säger Anne Eriksson, marknadsassistent på Ovako Sverige.

Varje år planerar stålföretaget Ovako sitt mässdeltagande på norra Europas ledande underleverantörsmässa – Elmia Subcontractor. På mässan finns de flesta av företagets kunder och det är här många av företagets framtida affärer tar sin början. Det berättar Anette Eriksson.
– Vi kommer hit för att träffa våra befintliga kunder som annars finns utspridda över hela landet. Vi brukar ha flera affärsmöten inplanerade som förhoppningsvis och av tidigare erfarenheter leder till nya leads, säger hon.

På mässan har Ovako premiär för WR–Steel®, ett nytt stål som används till allt från vägskrapor till lastmaskiner. Under veckan håller företaget i två seminarier där de presenterar den nya produkten samt resultatet av företagets senaste produktundersökning.
– Vårt stål har fantastiska egenskaper vad gäller nötning. Vi vill visa hur bra vi är, inte bara säga att vi är det utan verkligen visa det, säger Torgny Fridh, säljare på Ovako Sverige.

Ovako är en ledande europeisk producent av komponentstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Bland deras största kunder finns Borox, Olofsfors samt Kverneland.

 

Publicerad
2014-11-11
Bilder
Anne Eriksson, marknadsassistent på Ovako ser Elmia Subcontractor som en utmärk plats för affärer.
Anne Eriksson, marknadsassistent på Ovako ser Elmia Subcontractor som en utmärk plats för affärer.