Sveriges nya närings- och innovationsminister öppningstalar på Elmia Subcontractor

Sveriges nya närings- och innovationsminister Mikael Damberg, (S), öppningstalar på Elmia Subcontractor i Jönköping tisdagen den 11 november. Ministern kommer till norra Europas ledande mässa för underleverantörer för att tala om sina visioner och ambitioner för landets näringsliv och tillverkningsindustrin.

– Elmia Subcontractor har under de senaste åren kommit att utvecklas till det industriella navet i Sverige. Mässans uppgift är att skapa affärsnytta och lyfta fram innovationer inom tillverkningsindustrin. Därför är vi mycket glada över att närings- och innovationsministern kommer hit och träffar underleverantörerna – ryggraden i den svenska tillverkningsindustrin, säger Peter Scott, kommersiell chef för Elmia.

Elmia Subcontractor arrangeras 11-14 november och är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder – en specialistmässa för produktutveckling och inköp, fokuserad på affärsnytta. Här premiärvisas världsunika produkter, nya material, konstruktioner och innovationer inom tillverkningsindustrin.

Elmia Subcontractor presenterar i år cirka 1 200 utställare från 30 länder. Mässan brukar besökas av runt 15 000 besökare.

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg presenterar i sitt öppningstal sina visioner och ambitioner för svenskt näringsliv och tillverkningsindustrin.

Publicerad
2014-11-10