Subcontractor Connect matchar för miljarder

Effektiva möten med maximal potential till vidare affärer. Det är mässans matchmaking Subcontractor Connect. Under arrangemangets tio första år har 1 600 företag deltagit i nära 15 000 möten. Enligt deltagarna själva har dessa möten genererat affärer för över en miljard euro.

Subcontractor Connect är en välkänd matchmaking-arena. På eventet arrangeras förbokade möten mellan inköpare och leverantörer, och leverantörer sinsemellan. En ypperlig chans att matchas specifikt mot de kunder och partners som kan lyfta ens verksamhet och som man annars kanske inte skulle ha en chans att träffa. Nära 40 procent av alla möten som hålls på Subcontractor Connect leder till vidare kontakter. En siffra som imponerar på företag i hela Europa.

Även det faktum att inköpare från storföretag deltar i matchningen, vilket är unikt, har gjort att arrangemanget uppmärksammats långt utanför Sveriges gränser. Bokade för höstens arrangemang är bland andra Volvo Car, Volvo Group, SKF, Skanska, SEM, AQ Group och Saab Electronic Defence Systems.

– I vanliga fall är det inte lätt för en leverantör att få träffa inköpare på de stora bolagen. Men här kan man det. Den som uppfyller inköparens krav har stor chans att få ett affärsmöte som kan göra stor skillnad för verksamheten och omsättningen framöver, säger Ana Bjelkman, samordnare Subcontractor Connect.

Subcontractor Connect arrangeras av Elmia Subcontractor, Almi Mälardalen/ Enterprise Europe Network och FKG.

Läs om vad inköparna letar efter (pdf)

Information och anmälan till Subcontractor Connect

Publicerad
2015-10-20
Bilder
Logotype Subcontractor Connect