Storsatsande Swede-Wheel nylanserar

Swede-Wheel gör sin största produktlansering någonsin. På Elmia Subcontractor visar de upp det nya sortimentet för första gången.
– Målet är att vi ska ha Nordens bredaste sortiment med snabbast leveranstid, säger vd:n Andreas Hildingsson. 

En effektivare produktion, ett större lager och ett breddat sortiment ska öka hjultillverkaren Swede-Wheels marknadsandelar.
– Vi har gått riktigt bra i år och ska öka ordentligt framöver. Vi har satt upp en tvåårsplan som känns superspännande, säger Andreas Hildingsson.

På fjolårets Elmia Subcontractor kom Swede-Wheel hem med ett antal nya leads och med årets satsning, med den nya produktlanseringen i fokus, hoppas Andreas Hildingsson att det ska gå ännu bättre.
– Vi har ställt ut här så länge att vi vet att kunderna finns här. Med tanke på att vi nu har breddat oss och ökar lastkapaciteten på våra hjul från 350–400 kilo till 7,5 ton kan vi nå ännu fler. Samtidigt får vi inte glömma våra befintliga kunder, säger Andreas Hildingsson.

Swede-Wheel fokuserar mycket på korta ledtider och för att kunna leverera produkter i ett tempo som kunderna önskar har företaget utvecklat en ny helautomatisk maskin som tillverkar kompletta hjul.

Publicerad
2014-11-11
Bilder
Swede-Wheel satsar hårt och vd:n Andreas Hildingsson hoppas att företaget ska kunna ta marknadsandelar framöver.
Swede-Wheel satsar hårt och vd:n Andreas Hildingsson hoppas att företaget ska kunna ta marknadsandelar framöver.