Nytt namn och nya affärer

Keramiska produkter inom verkstadsindustrin blir allt hetare och i nästan 20 år har Aliaxis Utilities & Industri AB ställt ut på Elmia Subcontractor för att visa sina produkter och lösningar. 
– Elmia Subcontractor är vår viktigaste mässa i Norden, säger Cornelia F. Sundberg, divisionschef för Ceramics Division i Norden.

Aliaxis Utilities & Industri tillverkar allt från keramiska standardrör för höga temperaturer till kundanpassade mekaniska komponenter och elektrokeramer för externa applikationer.

– Vi har ett stort fokus på att kombinera keramik med metalliska material. På så sätt blir det lättare för kunden att integrera keramiken i sitt system, säger Cornelia F. Sundberg.

Varje år på Elmia Subcontractor får Aliaxis Utilities & Industri AB 80–100 besökare till sin monter. Mer än hälften av besökarna brukar vara nya, eller ytligt bekanta, medan resten är befintliga kunder. Cornelia F. Sundberg säger att mässan därmed är viktig både för kundvård och för att träffa nya kunder.

– Att satsa och delta på Elmia Subcontractor lönar sig alltid. Vi får alltid nya leads och kunder varje år på mässan, säger Cornelia F. Sundberg.

I slutet av förra året genomförde företaget ett namnbyte och gick från Glynwed AB till Aliaxis Utilities & Industri. I övrigt är företaget detsamma och namnbytet genomfördes för att tydligare visa att de är en del av den globala Aliaxis-koncernen. Årets mässa handlar mycket om att profilera det nya namnet.

Publicerad
2015-11-12
Bilder
Cornelia F Sundberg tillsammans med Thomas Lindestreng, Sales Engineer på Ceramics Division inom Aliaxis Utilities & Industry.
Cornelia F Sundberg tillsammans med Thomas Lindestreng, Sales Engineer på Ceramics Division inom Aliaxis Utilities & Industry.