Kornet hittade ny marknad

Elmia Subcontractor 2015 var tjeckiska metallbearbetningsföretaget Kornets premiär på den skandinaviska marknaden.

– Ärligt talat var det en av våra bästa mässor. Vi fick med oss flera värdefulla kontakter, säger Kornets vd Ptáček Miloš.

Matchmaking Elmia Subcontractor 2015

Som förstagångs-utställare på en helt ny marknad är det inte lätt att veta vad man ska vänta sig. Men för Kornet blev deltagandet en bra satsning.

– Jag fick ett väldigt bra intryck av hela mässan. Just nu förbereder vi offerter på skickade förfrågningar och väntar sedan på deras utvärdering. Hur det slutliga resultatet blir är för tidigt att säga, men vi gör vårt yttersta för att få igenom så många affärer som möjligt, säger Ptáček Miloš

Förutom att ställa ut på mässan deltog Kornet också i matchmakingen Subcontractor Connect, där leverantörer och inköpare matchas i effektiva affärsmöten.

– Vi hade väldigt intressanta möten och jobbar nu med de förfrågningar vi fick från dem, berättar Ptáček Miloš och sammanfattar mässan som mycket givande.

– Vi hade ingen tidigare erfarenhet av Skandinavien, men hade många spännande diskussioner med potentiella partner. Så vi jobbar gärna med skandinaviska kunder och partner framöver! 

Publicerad
2016-04-29
Bilder
Matchmaking Elmia Subcontractor 2015
Matchmaking Elmia Subcontractor 2015