Bli en vinnare på Subcontractor Connect!

Subcontractor Connect är effektiva möten med maximal potential till vidare affärer. Möten med inköpare och leverantörer som du annars kanske inte skulle ha en möjlighet att träffa. Ta chansen att skapa kontakter med kunder och partners som kan lyfta din verksamhet! 

Ana BjelkmanNästan 40 procent av alla möten som hålls på Subcontractor Connect, mässans matchmaking-arena, leder till vidare kontakter. En siffra som imponerar på företag i hela Europa. Inför höstens arrangemang har inköpare från bland andra Volvo Cars, SKF, Autoliv, CEVT, Husqvarna. LEAX och Kongsberg Automotive visat intresse för att delta.

Men det gäller att komma förberedd. Här är Subcontractor Connects samordnare Ana Bjelkmans bästa tips för riktigt lönsamma dagar:

• För att få rätt träffar i matchningen är det a och o att skriva en bra profil om sitt företag. Att tydligt berätta om sina styrkor och vad man har att erbjuda. Då är chansen större att ”rätt” företag blir intresserat.

• Var aktiv i dina förberedelser, önska möten och håll koll på inkommande önskemål från andra deltagare på din personliga webbsida. Även de företag som inte är en perfekt match på papperet eller inom din ”vanliga” bransch kan ju vara intressanta!  

Subcontractor Connect

• Cirka en vecka innan mässan matchas alla önskemål. Då vet du vilka du ska träffa, se då till att läsa på så att du kommer väl förberedd till dina möten.

• Sist men inte minst, var öppen! Under åren har många möten på Connect-arenan – både matchade och spontana – lett till oväntade samarbeten.

Läs mer om Subcontractor Connect och anmäl dig här.

Publicerad
2015-09-16