Eigenbrodt AB

Nyhet i Eigenbrodts monter! Linjära ställdon

Vi erbjuder en ny serie, easyE – elektriska ställdon med mycket smidig design. Motorn och växeln har en linjär utformning, vilket gör den mycket tunn. Med en ytterdiameter på 35, 50 och 60 mm passar ställdonet i nästan alla applikationer och den klarar krafter upp till 10.000N (easyE-60).


Som lägst IP66-klassad

Cylindern är som lägst IP66-klassificerad vilket är den högsta täthetsklassen för mekaniska intrång såsom damm. En IP66-klassifiering innebär också att cylindern står emot spolning med högt tryck och placering i utsatta miljöer såsom tung sjö där vågor kan skölja över applikationen. De elektriska ställdonen går att få i högre IP-klassificering vid behov, kontakta oss för mer information.

Utseende och funktion för just din applikation
Precis som våra kundunika gasfjädrar kan vi anpassa våra elektriska ställdon för att passa just din applikation. De elektriska ställdonen går att få i rostfritt stål och valfri RAL-kulör. Vi kan leverera ställdonen som ett komplett set med handkontroll, elektronik och cylinder samt en mobil lösning med laddningsbart batteri för mobila applikationer.

I vår monter, A01:26, visar vi upp våra nya ställdon. Varmt välkommen!

http://www.eigenbrodt.se/sv/Nyheter/Nyhet-Elektriska-stalldon/

Publicerad
2017-10-26
Bilder