Exmo AB

EXMO Växlar upp!

De senaste åren har EXMO expanderat, utvecklats och är nu redo att nischa sig för att fokusera på sina styrkor inom produktionslösningar.

‘’Vad vi satsar på framåt är totala produktionslösningar där vi hjälper kunden att utveckla ideer till färdiga produkter, ofta hela vägen från idé direkt ut till konsument. Tillsammans med våra kunder har vi utökat vårt tekniska kunnande och satsar nu på att vara det självklara valet för avancerade produktionslösningar.’’ - VD Kent Gillberg.

De har också varit framgångsrika med att ta fram automatiserade produktionslösningar för några av Sveriges ledande företag och kommer i framtid att fortsätta utveckla och ta fram koncept som är kostnadseffektiva och flexibla.

“ Vi höjer ribban på vår kvalitetsavdelning med nya kunskaper från Tyskland och gör det enklare för våra kunder att kvalitetssäkra med de certifikat som krävs för deras produkter. “ - Mattias Gillberg, produktionstekniker EXMO.

Deras nya logga står för kvalitét och miljötänk vilket speglas i den nya hemsidan. De har även tagit fram en animerad film som på ett enkelt sätt förklarar processen kring deras arbete med att ta fram produktionslösningar för dig.

Det är en spännande tid då vi nu gjort vår största marknadssatsning sedan starten 2002. Vi är stolta över att vara ett av de framgångsrika företagen inom Gnosjöregionen och vill gärna bjuda med er på denna fortsatta resa - Kent Gillberg, VD

http://www.Exmo.se

Publicerad
2017-10-20
Bilder