Rotage AB

Vår senaste investering, TruLaser 5030 fiber

Köpet av TruLaser 5030 fiber innebär att Rotage AB har tagit sitt första steg mot den senaste tekniken inom laserskärning, nämligen fiberlaser.
Maskinen är integrerad i vårt helautomatiska lagersystem från Stopa. Fiberlaser har många positiva fördelar mot en vanlig CO-2 laser, både vad det avser skärhastigheter och positionerings hastighet, men framför allt rent skärtekniska föredelar. Maskinen har ett arbetsområde på 3000x1500 och skär i upp till 25mm i kolstål och kommer med kopplingen till lagersystemet kunna användas med obemannad bearbetning.

Vår nya maskin Trumpf TruLaser 5030 fiber är rikligt utrustad och har både BrightLine, CoolLine och automatiskt nozzelbyte med kamera avsyning. Både BrightLine och CoolLine innebär stora fördelar på skäregenskaper i framför allt tjockare material men även i mellan segmentet av tjocklekar vad det avser avancerade konstruktioner där det ställs höga krav på snittkvalitet etc. genom att skärmunstycke och skärsnittet kyls med en minimal tillförsel av avjoniserat vatten.

Besök oss i Monter A09:11

http://www.rotage.se/
Publicerad
2015-10-14
Bilder