TECHTANK

”Tillsammans stärker vi vår konkurrenskraft!”

Företagsnätverket Techtank Automotive – från Olofström i Blekinge med omnejd – väljer att exponera sina erbjudanden tillsammans på årets Elmia Subcontractor.
– Tillsammans når vi nya marknader, attraherar kompetens och driver teknikutveckling, säger Ulrica Larsson, vd på EBP i Olofström och medlem i det nybildade teknikklustret Techtank.

Techtank Automotive består idag av tolv företag* med majoriteten av sina kunder inom bilindustrin. Nätverket ingår i klusterinitiativet Techtank och utgår från Olofström.
För att stärka sin konkurrenskraft har företagen i nätverket valt att samarbeta på olika sätt, ett av dem är att synas tillsammans i en gemensam samlingsmonter på Elmia Subcontractor. På plats i samlingsmontern finns EBP, Devo Engineering, ITE Fabriks, Wugang och YTAB. Ytterligare Techtank-medlemmar, såsom Safeman, deltar på mässan på enskilda utställningsytor. Nätverket kommer att visa upp mycket sevärt.
– Vi kommer att visa upp allt ifrån ämne till sammansatt detalj ut till kund och kan därmed visa en gemensam styrka i vårt erbjudande, säger Ulrica Larsson som ser fram emot mässan. Förhoppningen är att respektive kundkontakter hos Techtanks företag lappar över varandra och föder nya förbindelser.
– Vårt samarbete bygger mycket på mod och vilja, att våga gå utanför komfortzonen och skapa en gemensam styrka. Tillsammans stärker vi vår konkurrenskraft, menar Ulrica Larsson.

*Devo Engineering, EBP, El-yta, ITE Fabriks, IUC Olofström, PDS Engineering, Safeman, Semcon, Shiloh, Wugang, Ytab, ÅF

http://www.techtank.se/automotive

Publicerad
2015-11-06
Bilder
Techtank Automotive vid deras gemensamma företagsbesök på Aston Martin förra året. Härnäst planeras ett gemensamt besök på Jaguar/Land Rover med målet att öka affärerna mot den brittiska marknaden.
Techtank Automotive vid deras gemensamma företagsbesök på Aston Martin förra året. Härnäst planeras ett gemensamt besök på Jaguar/Land Rover med målet att öka affärerna mot den brittiska marknaden.