JITECH AB

JITECH ROCKAR LOSS PÅ ELMIA

Andreas Carlsson från Idoljuryn har skrivit rocklåten som ska marknadsföra JITECH
We Work with Metal – så heter rocklåten som ska marknadsföra Jitech.

Tingsrydföretaget Jitech har gjort en annorlunda satsning. Tillsammans med f d Idol-juryn Andreas Carlsson, har företagets anställda spelat in en rockvideo.

– Det är tufft, en kul grej för att väcka uppmärksamhet, säger företagets marknadschef Mikael Johnsson.

Det var företagets inköpschef Anders Paulsson som väckte idén i våras. Han är själv rockfantast och är barndomskamrat med Andreas Carlsson.

– Jag frågade Andreas Carlsson om han kunde tänka sig att skriva en låt till Jitech och han nappade direkt, säger Anders Paulsson.

Andreas Carlsson och Per Aldeheim som har skrivit låtar till världsartister som Def Lepard, Bon Jovi, Britney Spears, Paul Stanley, Celine Dion, Lambretta, Carolina Liar m.fl har skrivit text och musik till Jitech.

Thomas Tjäder, som tidigare gjort videos åt bland annat In Flames och Pretty Maids, har producerat videon. Från Jitech deltar Jimmy Lundqvist, Fredrik Berntsson, Daniel Sköld, Patrik Karlsson och Karl Svensson. De har fått uppdraget att framföra We Work with Metal framför kameran.

– Vi och Andreas Carlsson är övertygade om att det är något som kommer allt mer att använda musiken i marknadsföringen. Med musik kan man nå väldigt många grupper. För oss är det ett sätt att både synas, höras och genom det skaffa nya kunder men också en metod att rekrytera nya medarbetare. Genom den här låten får fler upp ögonen för Jitech.

Premiären av videon visas på Elmia Subcontractor i Smålandsmontern D01:50

http://www.jitech.se/
Publicerad
2015-10-29