Aliaxis Utilities & Industry AB

Dag 1 på Elmia Subcontractor

Med en helt ny monterdesign och profilering av sitt nya namn visar Aliaxis Utilities & Industry AB upp sina högpresterande keramer på Elmia Subcontractor som vanligt i monter B 08:44.
Att satsa och delta på Elmia lönar sig alltid. Vi får nya leads och kunder varje år på mässan, säger Cornelia F Sundberg, Divisionschef för Ceramics Division i Norden.
Sedan drygt 20 år tillbaka ställer företaget ut sina keramiska produkter och lösningar för industriapplikationer på Elmiamässan.
Elmia är ett fantastiskt bra forum för våra produkter och det känns självklart att vi är med och ställer ut varje år, säger Cornelia F Sundberg.
Under mässans första dag har vi redan fått ett rejält antal nya leads att jobba på. Av erfarenhet vet vi att många av dessa kommer att bli framtida kunder. Samtidigt har vi också möjlighet att träffa våra befintliga kunder som gärna kommer och besöker oss på mässan.
I den ljusa nya fina montern visar Aliaxis upp sitt breda program av keramiska produkter och keramik-metall-konstruktioner. Allt från keramiska standardrör för höga temperaturer till sofistikerade kundanpassade mekaniska komponenter och elektrokeramer för extrema applikationer.
Vi ser fram emot mässans kommande dagar.

http://aliaxis-ui.se/sv/
Publicerad
2015-11-11