Axxos Industrisystem AB

​Axxos lanserar ny app för produktionsuppföljning

Axxos Industrisystem lanserar nya Axxos OEE Mobile som gör det lättare för industriföretag att alltid ha full kontroll på produktionen. Appen visas för första gången för en större publik under Elmia Subcontractor. Välkommen att fira releasen med oss 11 november 15.30 o monter D02:14.
Axxos OEE Mobile ger enkelt tillgång till information om produktionsläget och snabb, rapportering av störningar via smartphone eller surfplatta. Flera medarbetare i företaget kan ges tillgång till information där och när de behöver den.

Chefer får lättillgänglig information om produktionsläget oberoende av om de är i fabriken eller någon annan stans. Operatörer och produktionsledare kan alltid följa produktionsläget för sina maskiner och rapportera in orsaker till störningar direkt där de befinner dig. De kan till och med ta en bild som dokumenterar stopporsaken och skicka med i rapporteringen med bara ett klick.

– Det har aldrig varit enklare att ha full koll på det aktuella produktionsläget och att samtidigt snabbt kunna ange orsaker till störningar och skapa underlag för förbättringsarbetet, säger Johan Andersson, Product Owner Axxos OEE.

Notifieringar (larm) i fickan frigör resurser i produktionen. Operatörerna kan koncentrera sig på det de gör för stunden och kan ändå alltid snabbt rycka in där det behövs. Det ger möjligheter att fokusera mer på värdeskapande förbättringsarbete.

– Våra kunder kommer att spara in på tid och på dyr, skrymmande hårdvara vid produktionsplatserna. Med Axxos OEE Mobile kan de arbeta snabbt och enkelt med moderna mobila enheter, avslutar Johan Andersson.

Axxos OEE Mobile är tillgänglig för iOS, Android och Microsofts operativsystem.

Axxos har levererat system för produktionsuppföljning, Axxos OEE i snart 20 år och är Skandinaviens ledande leverantör av OEE-system med över 250 kunder i 20 länder. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin produktion genom att paketera vår erfarenhet i system, LEAN-utbildningar samt coachning inom förbättringsarbete.

Axxos OEE mäter viktiga nyckeltal som OEE-värde (TAK-värde), ställtider och cykeltider. Axxos Visualize gör det enkelt att presentera det aktuella produktionsläget i realtid. Med hjälp av Axxos Analyze är det snabbt och enkelt att analysera insamlad information för att se förbättringspotentialen i verksamheten.


Visualisera och optimera produktionen med Axxos OEE
Läs mer på www.axxos.com

http://axxos.se/lansering-av-nya-axxos-oee-mobile/
Publicerad
2015-11-10
Dokument