Aliaxis Utilities & Industry AB

Aliaxis Utilities & Industry AB på Elmia Subcontractor 2015

PÅ ELMIA SUBCONTRACTOR I JÖNKÖPING DEN 10 – 13 NOVEMBER 2015, I MONTER B 08:44, KOMMER ALIAXIS UTILTIES & INDUSTRY ATT PRESENTERA DE SENASTE NYHETERNA OCH TEKNISKA LÖSNINGARNA INOM KERAMOMRÅDET

Aliaxis’ keramiska produkter tillverkas av de högrena och innovativa FRIALIT®-DEGUSSIT® materialen. På mässan visas bl.a. keramiska maskin-komponenter med snäva toleranser och fantastiskt fina ytor. Med dessa fina toleranser och Ra-värden öppnar sig nya användningsmöjligheter. Därmed kan industrins behov av högprecisionsdetaljer i hårda och slitstarka material, som dessutom är extremt korrosions- och högtemperaturbeständiga, tillgodoses.

Aliaxis har tillsammans med FRIATEC många års erfarenhet av keramiska produkter och lösningar för maskinapplikationer, elektriska tillämpningar och högtemperaturanvändning. Deras keramiska produkter används idag i en mängd olika applikationer inom industrin, såsom verkstad, livsmedel & läkemedel, kemi, bilindustri, offshore & subsea, forskning och utveckling m.m.

I nära samarbete med sina kunder utvecklar Aliaxis optimalt anpassade keramiska produkter och keramik-metall-konstruktioner. Produkt- och materialsortimentet är mycket brett och Aliaxis har lösningar och alternativ även för de mest extrema applikationer. Läs gärna mer om deras produkter och möjligheter på www.aliaxis-ui.se eller besök deras monter så berättar de gärna mer om sina keramer.

Aliaxis har deltagatit på Elmia Subcontractor i över 20 år. Mässan är en viktig mötesplats både för att möta befintliga kunder samt att skapa nya intressanta kontakter.

Med kontor i Spånga, Sverige och Köge, Danmark ansvarar Aliaxis Scandinavia för teknisk rådgivning, försäljning och distribution i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Aliaxis Utilities & Industry AB
Stormbyvägen 6 – 163 55 Spånga – Sweden
Tel +46 8 446 69 27 (dir) – Fax +46 8 446 69 11
E-mail ceramics@aliaxis-ui.se
www.aliaxis-ui.se

http://aliaxis-ui.se/

Publicerad
2015-10-09
Bilder