News

En samlad industri med fokus på affärer

Sveriges största industrievent, Elmia Subcontractor, har återigen stärkt sin position som den främsta marknadsplatsen. Med nya affärer och viktiga diskussioner.
– Vi lyfter industrins centrala frågor just idag, visar på morgondagens tekniska möjligheter och förstår kraften i ett handslag vid affär, säger Karla Eklund, mässansvarig Elmia Subcontractor. 

Elmia Subcontractor är alltid en spegling av vad som händer i industrin och hur den mår. De samlade underleverantörerna ger tillsammans med besökarna en tydlig bild av läget, samtidigt som alla möten dem emellan skapar starka affärsmöjligheter. Och den skakiga omvärlden till trots har fokus på mässgolvet varit tydligt inställt på business. Konkreta projekt har diskuterats och många affärer har gjorts i montrarna.

– Vi har fått väldigt många nya kontakter och heta prospekt att jobba vidare med. Och i onsdags kom en befintlig kund och berättade att de tar hem sin produktion från Asien och lägger den hos oss. Ett fantastiskt besked, säger Daniel Petersson, vd Gårö Plåtprodukter.

– Det här är den stora handelsmötesplatsen för verkstadsindustrin i Sverige. Affärer görs i den personliga kontakten, i ett handslag i förtroendet mellan två människor, sa Martin Lidén, Vice President & Head of Car Purchasing, Volvo Car Group, i samband med att han deltog i veckans paneldiskussion Framtidens inköp.

Läs pressmeddelandet här

Projektteamet för Elmia Subcontractor tackar alla besökare, utställare, press och samarbetspartners för en väl genomförd mässa.