Tyskland är svensk industris viktigaste exportpartner och den växande globala konkurrensen gör att det blivit allt viktigare för svenska leverantörer att stärka sin exportverksamhet. Sedan ett par år samarbetar Elmia Subcontractor och den tyska underleverantörsmässan Industrial Supply (del av Hannover Messe).

I sin roll som partner till tillverkningsindustrin har Elmia Subcontractor arrangerat samlingsmonter 2017 och 2018 för att på så vis stötta svenska leverantörers satsningar på export och skapa fler möjligheter att nå internationella kunder.

Sverige är Hannover Messes partnerland 2019

2019 kommer satsningen vara ännu större då Sverige som första land i Skandinavien är officiellt partnerland till mässan. Sveriges övergripande tema och profilering är Sweden Co-Lab, ”Sverige är ett växthus för samskapande (Co) och innovation (Lab) – tillsammans skapar vi!” Att ställa ut på mässan i samlingsmontern ger en unik möjlighet till bred exponering till mässans besökare.

Samlingsmonter 2019 i Elmia Subcontractors regi

Den svenska samlingsmontern för leverantörer arrangeras i samarbete med Fordonskomponentgruppen, FKG och Svensk industriförening, Sinf.

Är du intresserad av att delta?

Fyll i intresseanmälan via länken nedan så kontaktar vi dig.

Mer om vad som ingår och villkor för deltagande (pdf)


Fyll i den icke-bindande intresseanmälan här

 

 

Elmia Subcontractors samlingsmonter 2017 och 2018 har genomförts i samarbete med Sinf och FKG som båda jobbar med att skapa förutsättningar för export för sina medlemsföretag.

Logotyp FKG Logotyp Sinf

Deltagande

Den reserverade monter finns centralt i Hall 4 och har plats för max 16 deltagande bolag. Prisexempel för 7,5 kvm är 92 500 kr ex moms. I priset ingår:

  • Råyta
  • Monterbyggnation (ej möblering)
  • Gemensam lounge
  • Marknadsföring, service och projektledning

Om annan monterstorlek önskas ska det anges i intresseanmälan och vi återkopplar om pris.

Mässans marknadsföringsavgift per utställare är 345 EUR.

Mer om vad som ingår och villkor för deltagande (pdf)

 

NYTT! Erbjudande om samlat boende

Att nätverka inom gruppen som ställer ut tillsammans är ofta en uppskattad del av att vara med i en samlingsmonter. Pga mäs­sans storlek är det svårt att hitta prisvärt boende i Hannover, Elmia har därför gjort en gruppreservation av rum i närliggande Göttingen. Begränsat antal rum, först till kvarn.

Tidsplan

Deadline anmälan: 15 december, bokning bekräftad senast 10 januari

Förberedande utställarmöte: Februari 2019, Elmia

Mässan Industrial Supply: 1–5 april 2019

 

Om världens viktigaste industrimässa - Hannover Messe

Industrial Supply äger rum i Hannover 1-5 april 2019 och är en av sex ledande mässor som arrangeras på samma plats: 2018 samlade hela industrimässan över 5000 utställare där cirka 1800 ställde ut på Industrial Supply. Hela mässan lockade 210 000 besökare, varav 70 000 kom från utanför Tyskland. Parallellt med Hannover 2018 arrangerades även logistikmässan CeMat med över 600 utställare.

Industrial Supply lockar besökare från hela världen Det skapar möjligheter för svenska leverantörer till att etablera och stärka sin position inte bara på den tyska marknaden utan också globalt.

Mässor inom Hannover Messe 2019:

  • Industrial Supply
  • Integrated automation, motion & drive
  • Energy
  • Digital Factory
  • Research & Technology
  • ComVac

Läs mer om mässan Industrial Supply på deras hemsida.

2019 är Sverige Hannover Messes partnerland!
Sveriges övergripande tema och profilering är Sweden Co-Lab, ”Sverige är ett växthus för samskapande (Co) och innovation (Lab) – tillsammans skapar vi!”