Tyskland är svensk industris viktigaste exportpartner och den växande globala konkurrensen gör att det blivit allt viktigare för svenska underleverantörer att stärka sin exportverksamhet.

Elmia Subcontractor och den tyska underleverantörsmässan Industrial Supply 23-27 april 2018 (Hannover Messe) har inlett ett samarbete. Det skapar möjligheter för svenska leverantörer till att etablera och stärka sin position inte bara på den tyska marknaden utan också globalt. Industrial Supply lockar besökare från hela världen.

Samlingsmonter 2018 i Elmia Subcontractors regi

Som partner till leverantörsindustrin arrangerar Elmia Subcontractor en svensk samlingsmonter för att stötta svenska leverantörers export. Montern har plats för 9 deltagande företag med monterstorlek på 9-12 m2, intresseanmälningar hanteras enligt först till kvarn.


Priser och anmälan
Planeringen för samlingsmontern startade i augusti 2016 då en workshop genomfördes om samlingsmonterns koncept tillsammans med en grupp intresserade företag. Syftet var att diskutera omfattning och vilken typ av support som ska ingår för att balansera prisnivå och utställares behov. Upplägg och prisbild är ett resultat av denna workshop. Samlingsmontern arrangeras utan statlig stödfinansiering.

Deadline för anmälan 14 december Anmäl dig här


Ladda ner och läs prisbilaga (PDF)

 

Är du intresserad av mer information om samlingsmonter?

Kontakta  Lina Galow 

 

 

Samlingsmontern genomförs i samarbete med Sinf och FKG som båda jobbar med att skapa förutsättningar för export för sina medlemsföretag. Logotyp FKG Logotyp Sinf

 

Om världens viktigaste industrimässa - Hannover Messe

Industrial Supply äger rum i Hannover 23-27 april 2018 och är en av fem ledande mässor som arrangeras på samma plats: 2017 samlade hela industrimässan cirka 6 500 utställare och 225 000 besökare.

  • Industrial Supply
  • Integrated automation, motion & drive
  • Energy
  • Digital Factory
  • Research & Technology

Läs mer om mässan Industrial Supply på deras hemsida.