Tyskland är svensk industris viktigaste exportpartner och den växande globala konkurrensen gör att det blivit allt viktigare för svenska underleverantörer att stärka sin exportverksamhet.

Sedan ett par år samarbetar Elmia Subcontractor och den tyska underleverantörsmässan Industrial Supply (Hannover Messe). Det skapar möjligheter för svenska leverantörer till att etablera och stärka sin position inte bara på den tyska marknaden utan också globalt. Industrial Supply lockar besökare från hela världen.

Samlingsmonter 2018 i Elmia Subcontractors regi

I sin roll som partner till leverantörsindustrin har Elmia Subcontractor arrangerat samlingsmonter 2017 och 2018 för att stötta svenska leverantörers export. Samlingsmontern arrangeras utan statlig stödfinansiering.

Är du intresserad av mer information om samlingsmonter och framtida deltagande?

Kontakta Kevin Shearman

 

 

Samlingsmontern genomförs i samarbete med Sinf och FKG som båda jobbar med att skapa förutsättningar för export för sina medlemsföretag. Logotyp FKG Logotyp Sinf

 

Om världens viktigaste industrimässa - Hannover Messe

Industrial Supply äger rum i Hannover 23-27 april 2018 och är en av fem ledande mässor som arrangeras på samma plats: 2017 samlade hela industrimässan cirka 6 500 utställare och 225 000 besökare.

  • Industrial Supply
  • Integrated automation, motion & drive
  • Energy
  • Digital Factory
  • Research & Technology

Läs mer om mässan Industrial Supply på deras hemsida.