Nytt - Anmäl bidrag till Subcontractor InnoDex

Subcontractor InnoDex är en av mässans stora satsningar för att locka produktutvecklare, konstruktörer och designers till mässan. En allt viktigare grupp för mässans utställare att nå för att komma med i kundens diskussion redan i utvecklingsstadiet. Nytt för i år är att utställare kan anmäla bidrag till utställningen. En unik möjlighet till extra exponering.

I år utvecklar vi InnoDex för att tydligare lyfta fram den kompetens och innovation som mässans utställare har att erbjuda. Utställare på Elmia Subcontractor kan anmäla sina innovativa produkter och lösningar att kostnadsfritt ställas ut på InnoDex – en unik möjlighet till extra exponering mot produktutvecklare, konstruktörer och designers som söker inspiration om den senaste tekniska utvecklingen.

Exempel på produkter och lösningar som välkomnas till Subcontractor InnoDex är:

  • Nya material, alltifrån trä, textilier, polymerer till metaller.
  • Processtekniska lösningar för att tillverka en ny framtida produkt t.ex. nya, innovativa fogningsmetoder.
  • Nya egenskaper eller lösningar som t.ex. komplexa geometrier, lättviktslösningar, inbyggda smarta och/eller digitala lösningar.

Utvalda produkter exponeras kostnadsfritt på en yta inom InnoDex-utställningen med skyltning och hänvisning till utställarens monter.

Deadline för anmälan av bidrag: 21 september

Anmäl ditt bidrag och bli en del av Subcontractor InnoDex 2018

Bedömning och urval av utställarbidrag

 

Mer om Subcontractor InnoDex

Världsunika produkter, nya material och konstruktioner. Föreläsningar med toppnamn inom design och utveckling. Tillverkningsmetoder som hör framtiden till. Detta och mycket mer finns för besökare att ta del av på kunskaps- och inspirationsarenan Subcontractor InnoDex. 2018 utvecklas utställningen ytterligare med material och produkter från hela produktutvecklingscykeln från utveckling via demonstratorer till kommersiella produkter.

Liksom tidigare år samarbetar Elmia med en av Europas ledande experter på området, Dr Sascha Peters, som plockar med ett 90-tal innovativa material och produkter från hela världen. Årets utställning innehåller innovationer inom områdena Light-weight solutions, Bio-based and sustainable materials, Smart materials, Additive Manufacturing and Smart Factory och Wind Power & New Mobility.