Tyskland är svensk industris viktigaste exportpartner och den växande globala konkurrensen gör att det blivit allt viktigare för svenska underleverantörer att stärka sin exportverksamhet.

Elmia Subcontractor och den tyska underleverantörsmässan Industrial Supply 24-28 april 2017 (Hannover Messe) har inlett ett samarbete. Det skapar möjligheter för svenska leverantörer till att etablera och stärka sin position inte bara på den tyska marknaden utan också globalt. Industrial Supply lockar besökare från hela världen.

Samlingsmonter 2017 i Elmia Subcontractors regi

I år arrangeras en svensk samlingsmonter i Elmia Subcontractors regi. 13 pigga leverantörsföretag medverkar med målet att stärka sin exportverksamhet. Samlingsmontern är nu fullbokad, hör gärna av dig till oss om du planerar besöka mässan inför ett eventuellt deltagande kommande år.

Planeringen för samlingsmontern startade i augusti 2016 då en workshop genomfördes om samlingsmonterns koncept tillsammans med en grupp intresserade företag. Syftet var att diskutera omfattning och vilken typ av support som ska ingår för att balansera prisnivå och utställares behov. Årets upplägg och prisbild är ett resultat av denna workshop. Samlingsmontern arrangeras utan statlig stödfinansiering.

 

Är du intresserad av mer information om samlingsmonter?

Kontakta  Lina Galow 

 

Industrial Supply, Hannover messe

 

Samlingsmontern genomförs i samarbete med Sinf och FKG som båda jobbar med att skapa förutsättningar för export för sina medlemsföretag. Logotyp FKG Logotyp Sinf

 

Om världens viktigaste industrimässa - Hannover Messe

Industrial Supply äger rum i Hannover 24-28 april 2017 och är en av fem ledande mässor som arrangeras på samma plats: Hela industrimässan väntas 2017 samla cirka 6 500 utställare och 220 000 besökare.

  • Industrial Supply
  • Industrial Automation
  • Energy
  • Digital Factory
  • Research & Technology

Läs mer om mässan Industrial Supply på deras hemsida.