Samlingsmonter för svenska underleverantörer

Tyskland är svensk industris viktigaste exportpartner och den växande globala konkurrensen gör att det blivit allt viktigare för svenska underleverantörer att stärka sin exportverksamhet.

Elmia Subcontractor och den tyska underleverantörsmässan Industrial Supply 24-28 april 2017 (Hannover Messe) har inlett ett samarbete. Det skapar möjligheter för svenska leverantörer till att etablera och stärka sin position inte bara på den tyska marknaden utan också globalt. Industrial Supply lockar besökare från hela världen.

Samlingsmonter 2017 i Elmia Subcontractors regi

Vi bjuder nu in företag att delta i en svensk samlingsmonter i Elmia Subcontractors regi. Prisbilden bygger på ambitionen att erbjuda en flexibel lösning baserat på deltagande företags olika behov och att hålla ner kostnaderna genom att endast paketera god men grundläggande service i de obligatoriska kostnaderna. Samlingsmontern arrangeras utan statlig stödfinansiering.

24 augusti genomfördes en workshop om samlingsmonterns koncept tillsammans med ett 20-tal intresserade företag. Syftet är att diskutera omfattning och vilken typ av support som ska ingår för att balansera prisnivå och utställares behov. Upplägg och prisbild är ett resultat av denna workshop.

 

Prisbild samlingsmonter 2017

Anmäl dig här eller maila till Lina Galow 

OBS! Vi håller öppet för anmälningar under hösten 2016 enligt principen först till kvarn.

 

Industrial Supply, Hannover messe

 

Samlingsmontern genomförs i samarbete med Sinf och FKG som båda jobbar med att skapa förutsättningar för export för sina medlemsföretag. Logotyp FKG Logotyp Sinf

 

Om världens viktigaste industrimässa - Hannover Messe

Industrial Supply äger rum i Hannover 24-28 april 2017 och är en av fem ledande mässor som arrangeras på samma plats: Hela industrimässan väntas 2017 samla cirka 6 500 utställare och 220 000 besökare.

  • Industrial Supply
  • Industrial Automation
  • Energy
  • Digital Factory
  • Research & Technology

Läs mer om mässan Industrial Supply på deras hemsida.