Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

Missa inte nyheterna från våra internationella utställare


 

How to make a machine or device future proof? E.D.&A. offers Iot solutions.

 

Nu är det möjligt att läsa av data från en CAN-bus in en maskin utan att koppla in sig elektriskt. CAN-Key gör detta helt kontaktlöst!
18 oktober 2018 Läs mer
CANLoRa möjliggör trådlös kommunikation via LoRaWAN för mobila och stationära maskiner.
18 oktober 2018 Läs mer
Förflytta tunga laster utan någon kraftansträngning med effektiv hjälp av e-drive flex. Nu tillgänglig med nytt kraftigare litium batteri.
12 oktober 2018 Läs mer

Våra hjul med Ultratechbana är lämpliga speciellt för högre hastigheter upp till 16 km/h och är mer hållbara och tåliga än hjul med standard polyuretan bana.

12 oktober 2018 Läs mer
HellermannTyton jobbar aktivt med att förbättra redan etablerade lösningar för fixering av komponenter. När vi fick en förfrågan om ett mer mångsidigt sätt att klämma fast kablar och slangar på byggmaskiner tog vi oss an denna utmaning att framställa en ny typ av kabelklämma.
10 oktober 2018 Läs mer
Två nya formsprutningsmaskiner anländer till Weland Plastic.
19 september 2018 Läs mer
Som ett led i Welands höga målsättning att vara en ledande underleverantör i kombination med behovet av ökad produktionskapacitet har Weland AB valt att investera i sin andra riktmaskin.
19 september 2018 Läs mer
På Elmia Subcontractor kommer Procurator att visa smarta förpackningslösningar som bland annat används för export inom fordonsindustrin. Vårt emballage är optimerat för containertransport och är utprovat för att skickas worldwide över flera klimatzoner. Emballaget passar för exportföretag som använder engångsemballage och inte har ett eget returflöde. Det kan med fördel även användas i länder som saknar möjlighet till pallutbyte.
19 september 2018 Läs mer
Ny produktgrupp i rostfritt stål
21 augusti 2018 Läs mer
Annonser: