Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

Missa inte nyheterna från våra internationella utställare


 

– Det går inte att driva industri med hängslen och livrem. Ska man kunna erbjuda sina kunder hög kvalitet och service gäller det att ligga i framkant.
08 juli 2017 Läs mer
För Aliaxis och deras industrikeramer är Elmia Subcontractor Nordens viktigaste och bästa mässa.
11 november 2016 Läs mer
Mikkelsen Electronics introducerar kodare med inställningsutrustning från schweiziska Contelec.
09 november 2016 Läs mer
Mikkelsen Electronics utökar sitt sortiment med optiska single-mode och multi-mode fiberkabelenheter.
09 november 2016 Läs mer
Göteborg, november 2016 – Autodesk AB. För att möta marknadens nya efterfrågan och behov så presenterar nu Autodesk en komplett portfolio för såväl additiv som subtraktiv tillverkning. Den sammansatta produktportfolion ger flera användarfördelar där tekniken möjliggör för att skapa kvalitativa produkter, på kortare tid, till en lägre kostnad - med ökad konkurrenskraftighet som resultat.
09 november 2016 Läs mer
Användandet av 3D-printade detaljer och produkter för produktionsändamål har fått en helt ny roll i industrin.
09 november 2016 Läs mer
Nästa år kommer en unik, helautomatiserad stans- och panelbockningsmaskin levereras till Weland. Företaget kommer med den nya maskinen kunna förbättra många befintliga produkter och även automatisera tillverkningen.
08 november 2016 Läs mer
På Elmia Subcontractor, 8-11 november presenterar Tata Steel hur företag inom bilbranschen och tillverkningsindustrin kan dra nytta av företagets förstärkta tunnplåtsfokus som också förklarar avyttringen av företagets produktion av långa produkter tidigare i år.
07 november 2016 Läs mer
Weland har tagit fram en ny film om plåtbearbetning och laserskärning. Filmen visar Welands breda sortiment av tjänster inom området plåtbearbetning.
04 november 2016 Läs mer
Kom gärna och ta del av det senaste inom ställdonsteknik i vår monter B03:38 på Elmia Subcontractor, Jönköping, den 8-11 november!
04 november 2016 Läs mer
Med på mässan Elmia Subcontractor finns företag från ”Leverantörsnätverket High Voltage Valley. Du hittar dom i monter B10:12.

I många utvecklingsprojekt och satsningar för att utveckla regioner, pratar man om och försöker starta leverantörsnätverk. Finns det något större företag som ett antal ”mindre” företag levererar till så kommer ofta idén, oftast i 2-åriga utvecklingsprojekt, att vi startar ett leverantörsnätverk.

På High Voltage Valley så startade vi byggandet för över 6 år sedan. Så nu kan vi med stolthet säga, vi vet hur processen fungerar och vi vet vad som krävs.

Vad krävs då för att ett ”lyckat” leverantörsnätverk ska fungera?
03 november 2016 Läs mer
Corropro presenterar en ny legoytbeläggare enligt Corropro metoden.
03 november 2016 Läs mer
Ta chansen att få se 3D-printing av sandkärnor till gjuterier i samband med Elmia Subcontractor 2016.
02 november 2016 Läs mer
Vi levererar worm drives / slew drives från Meta Hydraulic i Italien. Meta har nu lanserat en ny modell - den minsta i sortimentet. Denna klarar av stora krafter trots att den är liten. Vi visar upp denna worm drive i vår monter.
02 november 2016 Läs mer
Snart är vi Nordens vassaste Steel Service Center
01 november 2016 Läs mer
Stoppa pressarna. Elmia får besök av de finska youtube- succén Hydraulic Press Channel.
30 oktober 2016 Läs mer
Mekom kan i samarbete med Alten Sverige presentera en ny 3D-animering av spännstiften från Connex.
28 oktober 2016 Läs mer
WILLBRANDT är specialist inom gummi, polyuretan och konstmaterial. Vi trivs i rollen som både handels-, produktions-, och ingenjörsföretag. Vi designar, utvecklar och tillverkar specialprodukter. WILLBRANDT Gummiteknik A/S är dessutom återförsäljare utav flera kända varumärken i Skandinavien, men framför allt vill vi hitta den perfekta lösningen till varje specifikt uppdrag.
28 oktober 2016 Läs mer
BEI introducerar PHD (Programmable Hall Device), ett enkelt sätt att kundanpassa utsignalen på BEIs halleffekt sensorer.
28 oktober 2016 Läs mer
Technomelt är en flexibel ingjutningsteknik som ger många fördelar och samtidigt uppfyller miljökraven (RoHS). Ingjutningsmetoden eliminerar problem med vibrationer, stötar och vatteninträngning och används därför av utvecklare världen över för att uppfylla de krav som ställs på kablar, kretskort, lödningar och kontaktdon.
28 oktober 2016 Läs mer