Nyheter från våra utställare | Elmia

Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

Missa inte nyheterna från våra internationella utställare


 

Med nytt utseende och en monter full med nyheter har vi haft många spännande möten.
17 november 2017 Läs mer
Göteborg, 15 november 2017: Den senaste generationen elektriskt isolerade lager, SKF INSOCOAT, är specialutformade och tillverkade för roterande elektriska maskiner. Lagren förhindrar att skadlig elström överförs från rotorn till maskinhölje. Därigenom undviks elektrisk erosion av lagrens interna kontaktytor och i förlängningen förtida haverier.
17 november 2017 Läs mer
Göteborg, 15 november 2017: SKF lanserar det flexibla elektromekaniska ställdonet CASM 100 bestående av flera olika moduler, vilket gör att det enkelt går att anpassa till flera olika inbyggnader inom en rad olika sektorer.
16 november 2017 Läs mer
Göteborg, 15 november 2017: En ny kraftfull serie elektromekaniska linjära ställdon, CAHB, från SKF gör det möjligt att ersätta många fler hydrauliska tillämpningar i anläggningsfordon och jordbruksmaskiner
16 november 2017 Läs mer
Förbättrad design av befintlig produkt och ny alternativ kontaktvinkel för enradiga vinkelkontaktkullager ger möjlighet till högre varvtal, ökad tillförlitlighet och energieffektivitet.
16 november 2017 Läs mer

Mekaniktillverkaren Plåt och Mekano Romator i Täby har stor maskinkapacitet och kan ta in mer jobb.

15 november 2017 Läs mer
Söker du lösningar där prestanda och effektivitet inom sammanfogning är viktiga attribut?
09 november 2017 Läs mer
Anslut dina givare direkt till "cloud" med iThing
09 november 2017 Läs mer
Nu lanserar vi ett nytt sortiment med textiletiketter för utskrift med termotransferskrivare. Flera material och utföranden. Etiketter utskurna på bärare och på ändlös bana. För flera användningsområden och i flera färger. Nu också påvärmningsmaskiner och färdigtryckta emblem för textilier.
08 november 2017 Läs mer
Ultimaker har nu lanserat sin nya mjukvara Cura Connect. Den nya funktionen gör det möjligt för användare att jobba mot flera 3D-skrivare samtidigt, vilket både ökar effektiviteten och möjligheten att prioritera utskriftsjobb.
07 november 2017 Läs mer
Kom och träffa specialister på krävande arbeten till industrin i Viexpos sammontrar A03:18 och B04:36!
03 november 2017 Läs mer
INDUSTRIGUMMI har låtit göra ytterligare toxicitetstester på en EPDM blandning och ett FPM material. Därmed har vi utökat vår materialportfölj av testade material, lämpliga för vätskeberörande tätningar, o-ringar mm inom läkemedelsindustrin.
01 november 2017 Läs mer
Vi erbjuder en ny serie, easyE – elektriska ställdon med mycket smidig design. Motorn och växeln har en linjär utformning, vilket gör den mycket tunn. Med en ytterdiameter på 35, 50 och 60 mm passar ställdonet i nästan alla applikationer och den klarar krafter upp till 10.000N (easyE-60).
26 oktober 2017 Läs mer
Nationalkoncernen satsar brett och ställer ut med alla bolagen på Elmia Subcontracor.
25 oktober 2017 Läs mer

Keramiska prototyper inom 2 veckor – är det möjligt?

Aliaxis är tillsammans med FRIATEC specialiserade på keramiska högpresterande material. Från och med i år kan Aliaxis erbjuda två veckors ledtid på tillverkning av prototyper i de unika keramiska FRIALIT-DEGUSSIT materialen med hjälp av en enstegsproduktionsmetod.

24 oktober 2017 Läs mer
Proton Finishing storsatsar för framtiden och investerar 50 miljoner i sina anläggningar för pulverlack och ytbehandling. Med kraftigt ökad kapacitet blir Proton Finishing en av de ledande aktörerna på marknaden.
– Nu kan vi erbjuda våra kunder svenska kvalitetstjänster som motsvarar kraven på internationell nivå, säger Henrik Dyberg som är operativ chef.
23 oktober 2017 Läs mer
De senaste åren har EXMO expanderat, utvecklats och är nu redo att nischa sig för att fokusera på sina styrkor inom produktionslösningar.
20 oktober 2017 Läs mer
Detta mätsystem är utrustat med ytjämnhetsdetektor, konturdetektor och en konfokal kromatisk punktsensor (CPS) som använder axiell kromatisk aberration.
19 oktober 2017 Läs mer
SCIM hjälper företag att hitta rätt produkter för att jobba mot 5S.
19 oktober 2017 Läs mer
Den syns, den säljer och den håller sig på sin plats!
19 oktober 2017 Läs mer