Subcontractor IoT Arena: Kunskaps och inspirationsarenan

Vilka möjligheter finns med den nya tekniken? 

Hur jobbar andra företag med IoT?

Att beakta de digitala och uppkopplade aspekterna av en produkt börjar bli en lika naturlig del av produktutvecklingen som materialval, design och konstruktion. 

Med inspirationsutställningen vill mässan vända stress inför den uppkopplade tekniken till inspiration genom goda exempel på produkter och lösningar som finns på marknaden idag – från en rad olika branscher. Här visas exempel på hur IoT ger möjligheter på olika nivåer, från att effektivera processer, skapa mervärde för kunden till att gå hela vägen och hitta en ny affärsmodell. 

Nytt för i år är att lösningarna och årets case visas med hjälp av VR och AI, där du som besökare får möjlighet att uppleva och känna på årets case på ett helt nytt sätt. Varje case som visas på IoT arena är också knutet till en utställare, följ bara fotstegen så hittar du leverantören.

Ett urval av årets case:

  • Beds by Scapa - Digitala beslutstavlor för att skapa delaktighet i hela företaget.
  • Auto_mat - Obemannad matbutik för landsbygden.
  • SKF Optomnia - Optimera rotation med hjälp av sensorer och mjukvara.
  • VR-kontakt i trafiken - Med hjälp av 360-filmer och virtual reality skapa ett helt nytt sätt att lära ut trafikkunskaper och göra unga mer trafikmedvetna. 
  • ScanBox IoFood - Med IoFood på boxen kan matkvalitén följas i varje steg, dvs. från matlagning, under transport till serveringen. 
  • Kalmar in a Box - VR gör utbildningen bättre och effektivare.

Plats: Hall D

Auto_mat

Läs mer om Auto_mat, obemmanad butik för landsbygden.

 

Beds by Scapa

Läs mer om Beds by Scapa - Digitala beslutstavlor för att skapa delaktighet i hela företaget.