Ställ ut på Elmia Smaka

Oktober 2016:
Elmia Vårsalong skjuts på framtiden men vi ser fram emot att starta planeringen av en kommande vårsalong med målet att bli en attraktiv mässa för alla Jönköpingsbor med omnejd. Elmia Vårsalong är en mötesplats för alla som är intresserade av hemmet och trädgården, samt god mat och dryck tillsammans med en innehållsrik fritid.

 

Det här är Elmia Smaka
Elmia Smaka vänder sig till alla som är intresserade av mat, dryck och allt som hör köket till. Det handlar förstås om matlagning och dryckesval, men också om utrustning, kokböcker/mattidningar, tillbehör och kökets inredning. På mässan
vill besökarna se, smaka, lyssna, uppleva – och shoppa.

Köket - hemmets viktigaste rum
Köket har kommit att bli hemmet viktigaste rum och intresset för mat, dryck och köksutrustning är fortsatt högt. Jakten på spänn­ande maträtter, smaker och upplevelser gör att vi i Sverige gärna prioriterar att lägga pengar på allt som hör köket till. Under mässan har du chans att möta och marknadsföra dig mot den målgrupp som sätter köket och maten i centrum.

Elmia Smaka arrangeras under Elmia Vårsalong tillsammans med Hem, villa & bostadsrätt, Elmia Trädgård samt Elmia Pigg Pensionär.