På mässan träffar vi alla

Mässa är det ultimata sättet att träffa kunder och återförsäljare. Även sin äkta kan man träffa här. Marie Meyer träffade sin man Tomas på just en mässa och nu driver de företaget Rapsodine. Under Elmia Vårsalongs första dag är Marie Meyer fullt upptagen med att sälja och berätta om sina produkter för de intresserade besökarna.

De sista 15 åren har Rapsodine utvecklat flera hudvårdsprodukter och har nu det mesta man kan behöva i sin serie. På mässan har man möjlighet att köpa alla dessa och köparna ger en fantastisk respons, säger Marie.

Var får man tag på produkterna som ni säljer här på mässan när de man köpt tagit slut?

– Våra produkter säljs i hälsofackhandel på grund av att efterfrågan varit stor. Nu är vi även godkända av Apoteksgruppen, ett drömläge, säger Marie Meyer och svarar ytterligare en nyfiken kund. 

Varför har ni valt att komma till Elmia Vårsalong?

– Vi är här eftersom det är en stor mässa där vi hoppas träffa många kunder, och hittills verkar det ju vara så, säger Marie med ett leende.

I Rapsodines monter finns även en intressant liten grön boll, den kan man använda istället för tvättmedel till normalsmutsad tvätt. Eller tillsammans med en femtedel av normal dosering när man tvättar lite smutsigare tvätt. Bollen som innehåller keramik kulor räcker till 1100 tvättar, alltså en tvätt om dagen i tre år!

Så för dig som tänker hållbart är detta definitivt en monter att besöka.

Publicerad
2015-04-24
Bilder
Rapsodine säljer hudvårdsprodukter innehållande svenskodlad ekologisk rapsolja.
Utställare på Elmia Vårsalong som säljer hudvårdsprodukter innehållande svenskodlad ekologisk rapsolja.
Tvättbollen som sparar en tvätt om dagen i tre år. Tillverkad i Korea och säljs av Rapsodine under Elmia Vårsalong.
Grön tvättboll från Rapsodine
Hudvårdsprodukterna som Rapsodine säljer på mässan.
Hudvårdsprodukter från Rapsodine