Kvalregler dressyr

Proposition för dressyr Elmia Scandinavian Horse Show

Möjligheten att intresseanmäla sin 5-, 6- eller 7-åring till dressyren gick ut 13 september. Vi går igenom anmälningarna löpande snarast efter den 13 september och återkopplar till dig gällande din anmälan.

4-åringar
De 18 st 4-åriga hästarna, oavsett stambok, med bäst resultat från de 6 kvaltävlingar som annordnas av Swede Horse under augusti och september bjuds in. Två wild cards.

5-åringar
Komplettera med dina två bästa resultat i LA och/eller FEI-programmen för 5-åriga hästar, senast den 13 september. De 14 st 5-åriga hästarna med bäst resultat av de anmälda bjuds in där max 25% av platserna reserveras för de med endast resultat i LA. 6-åriga ston som haft föl är välkomna här. För att göra en intresseanmälan måste du ha startat ett av programmen. Ett wild card.

6-åringar
Komplettera med dina två bästa resultat i MsvB och/eller FEI-programmen för 6-åriga hästar, senast den 13 september. De 14 st 6-åriga hästarna med bäst resultat av de anmälda bjuds in där max 25% av platserna reserveras för de med endast resultat i MsvB. För att göra en intresseanmälan måste du ha startat ett av programmen. Ett wild card.

7-åringar
Komplettera med dina två bästa resultat i MsvA (bed av 3 domare ) och/eller FEI St Georges, senast den 13 september. De 9 st 7-åriga hästarna med bäst resultat av de anmälda bjuds in. För att göra en intresseanmälan måste du ha startat ett av programmen. Ett wild card.

Lövsta Future Challenge: Regler enligt LFC, www.lovstafuturechallenge.se

FEI Grand Prix och FEI Grand Prix Kür: Öppna för anmälan via TDB.

Huvudsponsor:

Agria Djurförsäkring logotyp

Sponsorer:

 alfab