Nyheter från Elmia Scandinavian Horse Show

Foto: Anna Blomgren

De Tysklandsbaserade svenska dressyrstjärnorna Therese Nilshagen och Anna Blomgren kommer till Sverige för att hålla en clinic på söndagen under Elmia Scandinavian Horse Show och medverka i 4-årsfinalen.

 

06 augusti 2018 Läs mer

Under årets Elmia Scandinavian Horse Show ges landets alla fantastiska ridskolor en chans att få uppträda med ett egendesignat shownummer under onsdagens kvällsshow.

05 juli 2018 Läs mer

Snart kan de 4-åriga dressyrhästarna påbörja sin resa mot Elmia Scandinavian Horse Show. Inför årets tävlingar, som går av stapeln 10 – 14 oktober, har vi glädjen att presentera flera nyheter.

27 april 2018 Läs mer

Elmia Scandinavian Horse Show 25 –29 oktober blev en riktig publiksuccé. Sveriges ryttarelit och morgondagens stjärnor var på plats på Elmia för att göra upp om pallplaceringar och drygt 1,5 miljoner i prispengar. Premiären av Elmia Icelandic Power Show, världens första inomhustävlingar för islandshästar bidrog också till succén.

09 november 2017 Läs mer

Jan Brink är en före detta landslagsryttare som under sina 20 år i landslaget bland annat red tre OS, åtta WC-finaler och tog sju internationella medaljer samt sju SM-guld. I dag driver han sedan många år Tullstorp Dressage Stable AB. Han kommer till Elmia för att hålla en clinic och vi har redan nu tagit tempen på en av tidernas största dressyrstjärnor. 

15 september 2017 Läs mer

Runsten Equestrian bjuder alla unga ryttare på en frukost med riktig stjärnglans på Elmia Scandinavian Horse Show. Då får de möta både rutinerade OS- och EM-medaljören Rolf-Göran Bengtsson och årets stjärnskott Evelina Tovek.

15 september 2017 Läs mer

Den världsberömda hästartisten Tobbe Larsson kommer till Elmia Scandinavian Horse Show. Han är en del av den show som visas under arrangemanget där han kommunicerar med hästarna på sitt unika sätt.

13 september 2017 Läs mer

Suxbox sponsrar en ny hoppklass för ungdomar med både kval och finaler på Elmia Scandinavian Horse Show i höst. Totalt gör 24 topprankade ponnyekipage upp om segern i tre kategorier i Suxbox Cup, där även en totalvinnare ska koras.

06 september 2017 Läs mer
Fotograf: Haide Westring

Lövsta Future Challenge kommer tillbaka till Elmia Scandinavian Horse Show i Jönköping 25-29 oktober, med kval i både dressyr och hoppning.

Elmia Scandinavian Horse Show går av stapeln i Jönköping för andra året i rad den 25-29 oktober. De unga hästarna är precis som förra året ett viktigt inslag under tävlingarna och i år ges ännu fler ekipage möjlighet att starta på Elmia genom tävlingen Agria Star of Tomorrow.

27 april 2017 Läs mer

Volkswagen Grand Prix hoppning, Volkswagen Rising Star och Volkswagen Grand Prix Kür är alla del i årets stora satsning på Elmia Scandinavian Horse Show. I ett samarbete med Länsförsäkringar och Agria Djurförsäkring satsar Volkswagen stort på tävlingarna i Jönköping där de totalt kommer att dela ut 1,5 miljon kronor inklusive en bil i premier!

07 april 2017 Läs mer