Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

PharmaLight.se
Idag har alla råd att friskvårdsbehandla sig och sin häst med LEDande ljusbehandling. Storsäljaren PharmaLight Vetcare finns i montern - normalpris 3,600:- går att avbetala med KLARNA, Swisha eller betala kontant/kort
HoofLight / Aeromatch Sweden AB
HoofLight är en kombinerad hovkrats och ficklampa i ett.
Vidilab AB/kollamasken

På efterfrågan från våra kunder lanserar vi nu tre nya kollamaskenprodukter som är paketlösningar av befintliga analyser. I alla produkterna ingår EPG-räkning och sedan finns olika tillval som betalas i förväg. Du ser alltså totalkostnaden när du köper din kollamaskenlåda och ingenting kommer att tillkomma på det priset. Priset är lägre än om du begär analyserna som tillägg då vi slipper faktureringen i efterhand.
OBS! Odling för uteslutande av stor blodmask sätts även vid 0 när en produkt där det ingår används. Alla lådorna kommer finnas att beställa från labbet eller i vår webshop nästa vecka. Välkommen att beställa för höstprovtagningen.

Riders-Brands
Equiline Saddle Division presenterar sitt nya märke Lorenzini - produkter av Titan.
Milsta QH HB
Bomull är egentligen inget speciellt bra material mot en arbetande, varm och svettande kropp. Ull har i det fallet flera, idag ofta glömda, fördelar.
Milsta QH HB
En vanlig, men stabil grimma i nylon med funktionsdetaljer från repgrimman för ökad kontroll och användbarhet.
K9 Horse K9 Competition
Nu är det dags för serien som förbättrar fuktbalansen och återfuktar torr hud och päls.
Noll Karens
Lantmännen Krafft AB
Sveriges mest köpta hästfoder*, KRAFFT, får ny logotyp och ny förpackningsdesign. Dessutom har recepten fått en noggrann genomgång, vilket har resulterat i en varsam uppdatering av innehållet.
Bemer Nordic
NYHET! BEMER Vet 2017!
KOmmer att finnas i vår monter
Välkommen till vår monter! B01:18
Lantmännen Krafft AB
Sveriges mest köpta hästfoder*, KRAFFT, får ny logotyp och ny förpackningsdesign. Dessutom har recepten fått en noggrann genomgång, vilket har resulterat i en varsam uppdatering av innehållet.
Activ Mineral, Ekoladies AB
I november 2015 gjorde Activ Mineral sin första stora marknadsförnings kampanj. Vi bestämde oss för att finnas på Sweden International Horse Show. Syftet med kampanjen var att låta besökarna prova Activ Mineral Mix helt gratis mot att de svarade på frågor om sin häst innan undersökningen och efter för att se vilka resultat det uppnått efter att fodrat vår produkt. Hur gick det då?