Gina Tricot gör specialkollektion för funktionärer

Alla funktionärer på Elmia Scandinavian Horse Show kommer att synas lite extra på tävlingarna i Jönköping 26-30 oktober. Modeföretaget Gina Tricot har tagit fram en specialkollektion för dem i eventets färger. Dessutom kommer besökare kunna köpa höstens Gina Tricot Equestrian Collection under evenemanget.

Gina Tricot har tagit fram en specialkollektion för funktionärerna på Elmia Scandinavian Horse Show i eventets färger.— Vi är glada över att vara en av samarbetspartnerna till Elmia Scandinavian Horse Show och har tagit fram en crew kollektion i evenemangets färger som alla funktionärer kommer att bära. Att besökarna dessutom får chansen att kunna köpa vår Equestrian Collection på plats tycker vi är extra roligt säger Anna Appelqvist, design- och inköpschef på Gina Tricot.

Gina Tricot är en av Elmia Scandinavian Horse Shows samarbetspartners och kommer i september att släppa en unik ridsportsinfluerad kollektion online. Kollektionen går under namnet Gina Tricot Equestrian Collection och kommer även att säljas under eventet. Den har en lyxig retro- och sportkänsla med ett färgspel i blått och gråmelange, samt inslag av vinrött. Som tidigare år innehåller kollektionen en blandning av traditionella ridplagg och modeplagg.

— Vi kommer att ha cirka 250 funktionärer som är aktiva i olika delar på Elmia Scandinavian Horse Show. Tillsammans jobbar vi i ett härligt team och blir väl synliga med Gina Tricots fina crew kollektion, säger Lisen Bratt Fredricson, en av arrangörerna bakom det nya stora hästevenemanget i Jönköping, som får premiär i höst.

Även besökare på Elmia Scandinavian Horse Show kommer att kunna njuta av Gina Tricots Equestrian Collection. Delar av kollektionen kommer finnas att köpa under evenemanget.

Publicerad
2016-05-26