K9 Horse K9 Competition

Nyhet! K9 Horse Hydra Serie med Keratin

Nu är det dags för serien som förbättrar fuktbalansen och återfuktar torr hud och päls.
Noll Karens
K9 COMPETITION AB presenterar.

K9 HYDRA KERATIN+

Nu är det dags för serien som höjer kvalitén ytterligare och förbättrar fuktbalansen i pälsen, ger djupare glans, bättre följsamhet, bättre styrka, ett resultat som håller längre och är hudvårdande.


K9 HYDRA KERATIN + SHAMPOO kan spädas upp till 1-20 eller användas som den är och det är vad man kan förvänta sig av våra vårdande produkter. Torktiden är ytterligare förbättrad, är maximalt återfuktande, ger djupare glans, bättre slitstyrka, och elasticitet.

K9 HYDRA KERATIN + CONDITIONER kan spädas upp till 1-40 eller användas som den är. Torktiden är ytterligare förbättrad, är maximalt återfuktande, ger djupare glans, bättre slitstyrka och elasticitet. Ger en smutsavvisande funktion och reparerar skadad och nött päls.


K9 HYDRA KERATIN + LEAVE IN BALM är en extra fuktgivande spray conditioner som är en mästerlig tovutredande. Passar alla partier som har mycket päls, men kan sprayas på hela hästen utan risk för att ”halka av”. Keratinets förmåga att reparera, stärka och fuktbalansera gör den oumbärlig för ett mästerligt resultat.

http://www.k9horse.com
Publicerad
2016-10-17
Bilder