Activ Mineral, Ekoladies AB

Fantastiskt resultat i Activ Minerals undersökning!

I november 2015 gjorde Activ Mineral sin första stora marknadsförnings kampanj. Vi bestämde oss för att finnas på Sweden International Horse Show. Syftet med kampanjen var att låta besökarna prova Activ Mineral Mix helt gratis mot att de svarade på frågor om sin häst innan undersökningen och efter för att se vilka resultat det uppnått efter att fodrat vår produkt. Hur gick det då?

Activ Mineral Mix är ett mineraltillskott som är unikt på marknaden. Mineralerna är i saltform och inte heller kelaterade. Inget socker, salt eller annat utfyllnadsmedel är tillsatt. Det gör att dagsdosen blir enbart 1-2 msk till stor häst. Kelateringsprocessen sker i hästens tjocktarm i samarbete med svavlet vilket gör att mineralerna lättare tas upp och tillgodogörs.

Vi uppmanade alla som ville vara med i undersökningen att prova på 1 häst under ca 2 månader för att hinna se resultat. Kunderna fick prova sig fram hur hästen ville ha tillskottet serverat då det inte innehåller några smakförhöjare, socker, salt eller andra ingredienser som kan lura hästarna att äta det. Vi frågade även om deras häst hade problem med hull, hovkvalité, päls, hud, diarré/mage, dålig energi eller något annat symptom. Vi anser att ett bra mineraltillskott gör skillnad för hästarnas hälsa och efter provtiden fick de svara på om något förändrats.

När de fodrat klart produkten kontaktade vi dem och kollade hur det hade gått. Resultatet var fantastiskt! 94% ansåg sig nöjda med produkten! Många hade upplevt positiva förändringar över hästens hälsa och uppskattade även att en sådan liten mängd mineraler ihop med grovfoder gav en god foderekonomi. Här är några av kommentarerna från de medverkande:

”Jag är nöjd över att man inte behöver utfodra sådana stora mängder, har ett annat mineralfoder som jag behöver ge 1,5 dl för att behovet ska tillgodoses. Också nöjd över att båda mina hästar är neutrala över hur den smakar vilket annars kan vara problem med vissa mineralfoder.”

”Vill gärna fodra med mest grovfoder och väldigt lite kraft, så lite processat som möjligt och utan socker. Hästen gillar inte pelleterade mineral, men det här har gått ner utan större problem.”

”Ett innehållsrikt mineraltillskott som är producerat i Sverige. Ger effekt!”

”Känns som ett naturligt tillskott utan onödiga tillsatser.”

”Hästen äter det utan problem, påvisad förbättring av hovar och dosering lätt, inte svåra uträkningar.”

”Då han inte tycker om mineraler och då gärna lämnar maten när vi innan haft "vanliga" mineraler i pelletsform, men nu äter upp allt med en glad aptit och har inte lämnat maten någon gång efter att han börjat med Activ Mineral, stort plus att det är just i pulver form.”

På bild: Nina Fornander & Sophie Fornander, grundare Activ Mineral, Ekoladies AB

http://activmineral.se/

Publicerad
2016-09-09
Bilder
Dokument