Biljetter

Elmia Scandinavian Horse Show bjuder på en härlig blandning av clinics, hoppning, dressyr, familjeshower och en bra mässa med något för alla.

I år arrangeras även världspremiären för inomhustävlingar på 250-meters ovalbana för islandshästar på Elmia Icelandic Power Show.

Entrébiljett behövs alla dagar och gäller till båda evenemangen. Din läktarplats köper du när du valt dag för din entrébiljett. Läktarplatsbiljetterna är sorterade efter dag och tid. I dagsprogrammet kan du se när tävlingar, clinics och shower går och du väljer din läktarplatsbiljett därefter.  

Barn under 10 år har fri entré i målsmans sällskap. 
Ungdom är mellan 10-16 år.

Clinics och show

Vill du se Elmia Scandinavian Horse Shows clinics och shower köper du först din entrébiljett och i steget efter väljer du dag och tid för din läktarplats. 

Onsdag den 25 oktober
Under onsdagen kostar entrébiljetten enbart 20 kronor och läktarplatserna är gratis. För den som vill finns det möjlighet att på plats i stället swisha den summa man vill skänka till Barncancerfonden och Almers hus för sin läktarplats. Antalet läktarplatser är begränsat, först till kvarn gäller!

Köp dina biljetter här >> 


Program för respektive evenemang:

Elmia Scandinavian Horse Show
Elmia Icelandic Power Show

Huvudsponsorer:

Agria Djurförsäkring logotyp


Sponsorer: