Nyheter från våra utställare

SOLECTRO AB

Meningen med detta dokument är att på ett enkelt sätt kunna informera designers och ingenjörer om laserplastsvetsning så att de kan använda sig av detta i koncept- och designfasen

SAXE Group
SAXE Groups partner Stäubli Robotics lanserar nu nästa generations 6-axliga robotar TX2. Till våra tuffaste automatiseringsuppdrag är Stäubli vårt självklara val.
SOLECTRO AB
Med DATRONs patentskyddade och innovativa fräs-gängfräs utförs kärnhål och gänga i ett och samma arbetsförlopp. Inget verktygsbyte.
Elastocon
Besök oss i monter A 00:19.
Vi visar bland annat en maskin från Tinius Olsens helt nya ST-serie med elektromekaniska dragprovare.
SAXE Group
Med nya APC från KraussMaffei får du en jämn kvalitet trots variationer i materialet. Perfekt när du exempelvis kör mycket återvunnet material
Extrutec AB
Ny agentur
Plamako i Anderstorp AB
Premiär: Den hittills största
Venus maskinen lanseras
Extrutec AB
Nyinvestering vid Ecolean fabrik i Helsingborg.
Plamako i Anderstorp AB
10 Maskiner till 2005-års priser!
Battenfeld Sverige AB

Industri 4.0 – den fjärde industriella revolutionen - med smarta fabriker. Wittmann Battenfeld har inlett sin väg mot Industri 4.0 genom att skapa möjligheter för maskiner och system att kommunicera med varandra. SmartMonitoring och QuickLook är exempel på detta som visas upp på Elmia Polymer 21-24 april av Battenfeld Sverige AB.

Battenfeld Sverige AB

På Elmia Polymer 21-24 april kommer Battenfeld Sverige AB att visa upp den helt nya formsprutan SmartPower från Wittmann Battenfeld. Utmärkande är den nyutvecklade servohydrauliken som tillsammans med KERS återvinningssystem för bromsenergier ger en mycket energisnål maskin. 

SAXE Group
Nu kan du få det väl beprövade varmkanalsystemet SLIMLINE från Männer för tekniska material som PA, PBT, POM och LCP.
MSM Forsheda Stålverktyg AB
Anders Nilsson, vd, Forsheda Stålverktyg.

När polymerkunskapen ingår i alla faser när formverktyg utvecklas leder det till en effektivare tillverkning av detaljer. Det menar Anders Nilsson, vd på Forsheda Stålverktyg och pekar på att deras innovativa arbetssätt gör att kunden snabbare får ut produkten på marknaden.

SAXE Group
I SAXE Groups monter A04:15 på Elmia Polymer visar vi bl.a. den nya CX-serien av formsprutor från KraussMaffei i München.
SOLECTRO AB
Datrons fräsverktyg med polerade skär ger glänsande ytkvalitet till en lägre kostnad.
Plamex Automation
Plamex ställer ut på Elmia Polymer 21-24 April tillsammans med Plamako i monter A02:22.
Rinco &KLN Ultrasonics
Nu är den här!
Sveriges första intelligenta Servo-drivna Ultraljudssvets!
Plamako
Plamako och Zhafir Plastics Machinery presenterar elektriska maskinlösningar på
Elmia Polymer 2015
Läroverket i Småland AB
Under de två senaste åren har inte mindre än två böcker i ämnet gummiteknik getts ut av Läroverket i Småland AB. Nu kommer det även ut en skrift som i bild och text presenterar det förunderliga materialet gummi. Flera digitala utbildningsmaterial har också utarbetats för speciella ändamål.
Geba Kunststoffcompounds GmbH
The development divisions of geba Kunststoffcompounds GmbH and Bayer MaterialScience AG are pleased about a successful material development. The newly developed series Desmovit® DP R CF is a range of ester-based, carbon-reinforced thermoplastic polyurethanes.