SAXE Group

När det krävs precision i hög hastighet väljer vi Stäubli 6-axligt

SAXE Groups partner Stäubli Robotics lanserar nu nästa generations 6-axliga robotar TX2. Till våra tuffaste automatiseringsuppdrag är Stäubli vårt självklara val.
En 6-axlig robot från Stäubli ger dig outstanding prestanda både när det gäller hastighet, acceleration och precision. Det är därför vi väljer just dem när kraven på våra automatiseringar är stora. Ofta finns de uppdragen i segment som medical eller förpackning, men de är även vanliga inom automatisering av teknisk formsprutning.

När du väljer SAXE som din automationspartner får du en Stäubli med originalstyrning. Styrsystemet med VAL3 som programspråk ger dig tillgång till fullständig frihet och optimering av robotens rörelser utan några begränsningar. Det hjälper oss att klara uppdrag som få trodde var möjliga - förenklade varianter är inget för oss.

SAXE Group har närmare 40-anställda som jobbar enbart med automatiseringar. Vi klarar de tuffaste krav på dokumentation, service och tillförlitlighet. Smarta lösningar är vår vardag.

I SAXE Groups monter A04:15 på Elmia Polymer får du se robotar från Stäubli. Vi visar en TX60L som samarbetar med en supersnabb TP80.

http://www.saxe-group.com
Publicerad
2015-04-16
Bilder