SVIA & Animex

Crizaf rullar ut nya modeller av sina populära bandtransportörer till plastindustrin

I samband med Elmia Polymer 21-24 april i Jönköping visar Animex upp Crizaf bandtransportörers nya modeller som har fått sig en rejäl översyn när det gäller design.

Så gott som alla industriföretag i Sverige använder sig idag av bandtransportörer på ett eller annat sätt för att transportera produkter i tillverkningsprocessen. Animex i Bredaryd innehar agentur i Sverige för Crizaf som är en global tillverkare av transportband avsedda för plastinjektions och formblåsningsmarknaden. Det som gör Crizaf unikt är att de har en lång erfarenhet av bandtransportörer och vet vad som krävs för att hålla en bra kvalitet men ändå till ett konkurrenskraftigt pris.

- Det är viktigt att välja rätt transportband som underlättar operatörens vardag och som samtidigt automatiserar tillverkningsprocessen. Vi på Animex vet att vårt sortiment av transportörer från Crizaf täcker alla möjliga situationer som plastindustrierna kan ställas inför. Banden finns i alla möjliga vinklar, bredder och längder. Säger Sture Karlsson, säljare för Animex och Crizaf i Sverige.

- Våra kunder efterfrågar ofta bandtransportörer som är underhållsfria och med hög effektivitet och säkerhet. Det är just på dessa områden som Crizaf verkligen är experter. Fortsätter Sture.

Om Animex
Animex är Sveriges ledande leverantör av automation med 6-axlig robot till svensk plastindustri. Sedan 2008 ingår Animex som en del i SVIA. Tillsammans sysselsätter vi 60 anställda och omsätter 100 MSEK. Företaget är baserat i Bredaryd och Jönköping med kunder verksamma över hela Sverige.

Publicerad
2015-02-26
Bilder